Indigo, cel mai cunoscut restaurant indian din Cluj, își închide porțile pe strada Piezișă, după 14 ani. Livrările continuă!


Restaurantul indian Indigo își închide porțile, după 14 ani pe strada studenților clujeni!


Unul dintre cele mai emblematice restaurante cu specific indian din Cluj, Indigo, își închide porțile la locația sa de pe strada Piezișă după aproape 14 ani de succes. Povestea Indigo nu se va încheia, însă. Deși restaurantul își va înceta activitatea în locația actuală, acesta va continua șă preia comenzi pe platformele cunoscute de delivery și prin telefon. 

Echipa Indigo este și în căutarea unei noi locații în care să păstreze inconfundabilul gust autentic indian care a cucerit clujenii. 

„După aproape 14 ani încheiem un capitol frumos al călătoriei noastre #authenticindian, locația noastră de pe Piezișă se închide. Plini de energie și entuziasm pornim într-o nouă aventură care are ca destinație un restaurant indian într-o altă locație, total schimbat și modernizat.Păstrăm doar ceea ce a cucerit clienții noștri pe parcursul acestor ani: gustul unic și autentic, calitatea produselor, profesionalismul și echipa minunată. Așadar, începând cu data de 25 septembrie 2024 (24 septembrie ultima zi în care suntem deschiși) nu ne mai găsiți pe Piezișă, dar suntem în continuare pe platformele de livrare și telefonic pentru plasarea comenzilor. Vă mulțumim tuturor: clienti, prieteni și iubitori ai bucătăriei #authenticindian pentru aprecierea și sprijinul primit de la voi de-a lungul anilor. Rămâneți alături de noi și în această nouă aventură! Vă ținem la curent cu toate noutățile și revenim cât mai curând cu detalii despre noua locație!”, au spus reprezentanții Indigo pentru Știri de Cluj.

Comentarii Facebook