Liviu Ungureanu, noul director general al La Casa - FOTO
Liviu Ungureanu (foto) este, din luna octombrie, noul Director General al companiei La Casa, el preluând noua funcție după ce, în ultimii ani a condus compania românească Dacia Plant.
Cu o experiență profesională de peste 20 de ani în poziții manageriale în firme din domeniul producției și comerțului cum ar fi Coca-Cola, Wrigley sau Dacia Plant, Liviu Ungureanu preia conducerea La Casa, aducându-și expertiza și experiența asupra brandului aflat în plină expansiune.
”Am acceptat această provocare pentru că am văzut potențialul acestui business, capacitatea investițională a acționarului și perspectivele de a crea un brand puternic. Îmi propun să aduc compania La Casa pe primul loc în domeniul său de activitate, să dezvolt rețeaua de magazine și să fim top of mind în mintea consumatorilor prin servicii și calitate”, a declarat Liviu Ungureanu, Director General La Casa.
Decizia adoptată marchează orientarea companiei spre inovaţie și provocările unei piețe dinamice și competiționale.
Portofoliul companiei La Casa cuprinde peste 200 de produse de brutărie, patiserie, cofetărie și gastronomie, toate fiind obținute din ingrediente proaspete, de cea mai bună calitate. Acestea sunt puse la dispoziția consumatorilor prin intermediul unei rețele de 35 de magazine de prezentare, a 10 restaurante, cât și a diviziei de evenimente a companiei.
În 2018 cifra de afaceri a companiei a fost de aproximativ 8 milioane euro.
21 Comentarii
Astia macar au avut bunul simt sa puna la dispozitia clientilor o chouveta sa se spele pe maini.
Am deja mai bine de un an de cand NU mai calc prin respectiva franciza.
Nu vreau sa va impartasesc de ce, dar mai ganditi-va.
@Foamea de bani: foarte bine. mereu prindeam coada.
ce moaca de dobitoc pradator! nu ca patronul ar fi mai istet si mai domn...
De fiecare data cand mananc la La Casa (cel putin ala de la Liberty) e o aventura:
- nu e clar cate din produsele zilei mai exista pe la ora 13-14, chiar daca programul e pana la 18:00
- din alea ramase, fripturile is fie talpa, fie nefacute
- la altele nu prea m-am bagat, ca nu-mi inspira incredere mancarea
Nu inteleg de ce un schimbat in functie la un srl e stire si intereseaza pe cineva? P-ul de la publicitate unde e?
calitate ? patiserii cu margarina si uleiuri vegetale nu au cum sa fie calitate . nu ca la panemar ar fi altceva . acelasi rahat
@nelu: Pana se demonsreaza opusul, panemar e cel mai tare in domeniu.
@yhfdh: Panemarul e ultimul dintre toate, cea mai fosilizata paine, scumpa si fff proasta. Da, daca o consumi imediat e buna, dar in cateva ore e pesmet.
@yhfdh: asa zic si eu.
Groaznica mancarea, ma c'a'c imprastiat dupa ce mananc la ei. Ce nu se mananaca azi, se face 'ciorba' maine. Nu recomand 2/5
@Marius Pop: Io ii dau numa 1/5,
"În 2018 cifra de afaceri a companiei a fost de aproximativ 8 milioane euro." -> normal ca care cifra mare de afaceri daca zic ca vand 330 g produs si in realitate e 260 g. Zici ca imita psd-ul.
@dasda: Bine zis
Painea de 500g se se identifica de 200g, nu mai fiti intoleranti!!! Paine cu caracter!
https://ziuadecj.realitatea.net/eveniment/amenzi-usturatoare-pentru-la-casa-si-moldovan-ce-au-gasit-inspectorii-de-la-protectia-consumatorului--190700.html
sa faca bine sa-si verifice mancarea infestata cu gandaci!
@Asd: gandaci?unde?aratati-mi-i,ca ii omor,cu mana mea ii omor.
@Liviu Ungureanu: Daca ii lovesti cu capul iti spun