Locul de muncă din România unde poţi câștiga și 1.000 de euro lunar. Se fac angajări pe bandă rulantă și nu se cer studii superioare!


Cei care își caută un loc de muncă pot să îl găsească acum și fără studii superioare. Și din fericire, o mulțime de giganți din România, dar și din străinătate, ies la înaintare cu oferte cât se poate de tentante.

Se caută persoane pentru postul de electrician auto, vopsitor, dar și tinichigiu. Iar salariile oferite sunt unele cât se poate de tentante. Se caută specialiști pentru posturi precum electrician auto, vopsitor și tinichigiu, iar salariile oferite sunt extrem de atractive.

Pe portalul eJobs există mai multe anunțuri de angajare în acest sens. Locul de muncă din România unde poți câștiga lejer aproape 1.000 de euro lunar este cel de electrician auto.

Conform anunțurilor de angajare, un astfel de post e plătit în medie cu 4.500 de lei lunar. De asemenea, la fel de bine plătit este și postul de tinichigiu. Acesta ajunge să încaseze în jur de 4.300 de lei pe lună.

Un vopsitor pe de altă parte primește în medie un salariu de 4.000 de lei lunar. Iar pentru acestea posturi nu este nevoie de studii superioare, ci doar de experiență în domeniu, posturile fiind disponibile în mai multe orașe din țară.

Mecanicii auto sunt și ei plătiți destul de bine, dar nu la fel ca electricienii. Conform datelor centralizate, un mecanic are un salariu mediu de 3.800 de lei. De cealaltă parte, un tehnician de diagnoză este plătit în medie cu 3.500 de lei. Se pare că, posturi disponibile sunt o mulțime. Doar pe platforma eJobs, la momentul actual, există 1.000 de astfel de locuri de muncă fie în domeniul Service, fie în cel de Reparații.

Comentarii Facebook