Vineri 20 Septembrie

Noaptea minții! Un clujean cere 10.000 euro ca să-i cazeze pe festivalierii Untold într-un apartament nemobilat: „E lux. Mobilez la cerere”


Goana după profit a proprietarilor de apartamente din Cluj-Napoca nu are limite, în perioada Untold. Un clujean vrea să obțină o mică avere în cele patru zile ale festivalului. 

Bărbatul a publicat un anunț pentru închirierea unui apartament cu 4 camere în schimbul sumei de 10.000 de euro. Imobilul are o suprafață de 60 mp și este situat în cartierul Mănăștur. 

image (1).webp

Proprietarul susține că apartamentul este „făcut lux”, dar nu este mobilat. Prin urmare, festivalierii care ar putea fi interesați fie vor dormi pe jos, în schimbul sumei de 10.000 de euro, fie îi vor solicita proprietarului să-l mobileze, iar pentru acest „serviciu” va fi percepută o altă sumă de bani.  

Închiriez apartament 4 camere Untold în Mănăștur, foarte aproape de festival. Apartamentul e făcut lux. Preț pe toată perioada 10.000 de euro. Mobilez la cerere.”, arată anunțul postat de clujean pe platforma OLX. 

image (3).webp

Comentarii Facebook