O clujeancă și-a închiriat apartamentul cu 8000 de euro, de Untold. 4 zile de festival la Cluj, la prețul unei vacanțe în Maldive


Clujenii profită la maxim de Festivalul Untold şi închiriază locuinţe la preţuri exorbitante, de până la 8000 de euro pentru 4 zile. 

Reţeaua de socializare Facebook şi site-urile specializate în vânzări-cumpărări abundă în această perioadă de anunţuri de închirieri apartamente pentru festivalul Untold, multe dintre acestea indicând şi distanţa de parcurs până în zona stadionului Cluj Arena unde este instalată scena principală.

O clujeancă și-a scos apartamentul spre închiriere, pentru 4 zile, pe durata festivalului Untold, la prețul de 38.000 de lei, adică aproximativ 8.000 de euro. Aceasta e o sumă cu care în alte ţări, spre exemplu Ungaria, îţi poţi cumpăra o casă cu tot cu terenul aferent, scrie gandul.ro.

Potrivit unui popular site de turism, cu suma de 2.000 de euro, adică tariful pentru o noapte de cazare la Untold, o persoană poate petrece un întreg sejur de șapte zile la un hotel de 4 stele din Maldive, cu transportul cu avionul, inclus.

Participanţii la festival care vin din alte oraşe ale României se orientează spre cazările mai ieftine, în timp ce străinii plătesc preţurile cerute fără să negocieze.

Comentarii Facebook