Duminica 8 Septembrie

O companie americană de IT, furnizor pentru giganții din industrie, intră pe piața din România cu ajutorul unei firme din Cluj


Compania americană WillDom, care oferă servicii IT pentru 9.000 de companii din 15 țări, își face intrarea pe piața românească prin intermediul BetterQA, o firmă specializată exclusiv în testare software, cu sediul în Cluj-Napoca.

Fondată în 2018, BetterQA furnizează servicii de testare inclusiv pentru software medical, fin-tech, Internet of Things și migrație în cloud, logistica transportului, HR. relevă datele analizate de Profit.ro

Compania rezultată în urma parteneriatului va funcționa sub denumirea WillDom România. Până la acest moment, WillDom a furnizat servicii către giganți din industrie precum McDonald's, Sephora, Nestle, GoDaddy, Pluto TV, SKF. 

Compania americană, lansată în 2010, are afaceri anuale de peste 40 milioane dolari, cu circa 230 angajați. Firma românească Better Quality Assurance (BetterQA), fondată în 2018 și controlată integral de clujeanul Marian Brad, a avut în 2023 afaceri de 7,6 milioane lei și un profit net de 1,8 milioane lei, cu 12 angajați.

Comentarii Facebook