Vineri 13 Septembrie

Oferte sau „țepe”? Cât cere o clujeancă pentru „apartamentul bunicii”, în cartierul Gruia: „Prezintă potențial/Aproape de stadionul CFR”


Prețurile o iau razna în Cluj! Un apartament din cartierul Gruia, care arată sub orice critică, a fost scos la vânzare cu 115.000 de euro. Fără măcar o piesă de mobilier care ar putea fi păstrată, locuința necesită investiții din partea noului proprietar de minim 40.000 de euro. La Cluj însă se poate orice, inclusiv să ceri sume exorbitante pentru ceea ce numesc internauții „apartamentul bunicii”, spus altfel o locuință cu finisaj clasic în care n-ar putea locui noii proprietari fără să schimbe totul. 

„Persoană fizică, vă propun spre vânzare un apartament într-o locație frumoasă și care prezintă potențial, în cartierul Gruia, în zona de case, un apartament foarte luminos, la doi pași de centrul orașului, lângă școală, stadion, biserică, magazine, etc. 

Dacă vă doriți să locuiți la curte și să aveți parte de loc pentru relaxare, cu vegetație bogată și liniște, aici o să găsiți ceea ce căutați. Curtea este atent îngrijită și cu multă vegetație, iar priveliștea este minunată. 

groaznic2.jpg

Apartamentul este cu 1 camera, într-un imobil tip casă cu mai multe apartamente, situat în Gruia, aproape de Stadionul CFR, situat la etajul 1 al unui imobil dispus P+ET, prevăzut cu pod deasupra și izolat exterior.

Apartamentul are o suprafață de 40.25 mp și este format din hol, cameră, bucatarie, camara, balcon de 3.07 mp si pivniță de 1.34 mp, conform schitei. Finisajele sunt clasice, cu parchet natural, încălzire prin centrala termica proprie, avand geam termopan la bucatarie.

Dispune și de cotă parte de teren în curtea amenajata cu foisor si oferă posibilitatea folosirii unei parcari langa imobil. Ideal atât pentru locuit cât și pentru investiție, pentru iubitorii de natură și liniște, datorită curții și a zonei de case din jurul imobilului.

Preț.115.000 euro”, se arată în anunțul imobiliar. 

Prețurile apartamentelor au luat-o razna și încă cresc lună de lună, în Cluj-Napoca. În luna iunie, prețurile medii pentru apartamentele noi și vechi din Cluj-Napoca au fost de 2.732 euro/metru pătrat. De asemenea, prețul mediu de cerere pentru un apartament nou a fost de 2.751 euro/metru pătrat, cu 11% mai ridicat comparativ cu luna iunie 2023. Apartamentele vechi din Cluj-Napoca au avut un preț mediu de cerere de 2.708 euro/metru pătrat, cu 13% mai ridicat comparativ cu aceeași lună a anului anterior.

groaznic3.jpg

Comentarii Facebook