Sambata 7 Septembrie

Peste 2,5 milioane de români vor primi 250 de lei de la stat, începând cu luna august. Vezi dacă te încadrezi!


Pensionarii a căror venituri nu depășesc 2000 de lei pe lună și persoanele cu dizabilități vor primi, în luna august, 250 de lei în plus de la stat. Anunțul a fost făcut de premierul Marcel Ciolacu, care a afirmat că derulează un program cu impact social major dedicat persoanelor aflate în situații defavorizate. 

Continuăm un program important un impact social major pentru persoanele aflate în situații defavorizate. Pensionarii cu venituri mai mici de 2.000 de lei lunar și persoanele cu dizabilități primesc o nouă tranșă de 250 de lei pentru produsele alimentare și mese calde”, a declarat premierul Marcel Ciolacu înaintea ședinței de Guvern.

În acest sens, Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene primește joi în plus aproape 650 de milioane de lei. Prin urmare, peste 2,5 milioane de persoane vor încasa banii în august. 

De asemenea, Guvernul va suplimenta, în cadrul şedinţei de joi, sumele pentru sprijinirea producătorilor agricoli. Ministerul de Agriculturii primește 270 de milioane de lei în credite de angajament și peste 570 de milioane de lei în credite bugetare.

Astfel, se suplimentează și sumele pentru sprijinirea producătorilor agricoli prin subvenționarea accizei pentru motorina utilizată în agricultură și prin susținerea investițiilor în creșterea porcilor și în sectorul agricol.

Comentarii Facebook