Duminica 8 Septembrie

PHP rent a car, una dintre companiile cu cea mai variată ofertă de mașini din Cluj


Fie că veniți în Cluj-Napoca în vacanță sau în interes de serviciu, atunci când petreceți mai multe zile în oraș, o mașină vă poate ușura considerabil deplasările.

Aici intervine PHP rent-a-car, una dintre cele mai longevive companii de rent-a-car din Cluj-Napoca, cu o vechime pe piață de aproximativ 20 de ani. Mai mult, aceasta este printre primele firme care au oferit servicii rent-a-car în Aeroportul Cluj-Napoca, astfel că turiștii sau oamenii de afaceri își pot lua autoturismul chiar după ce au aterizat.

Având o experiență îndelungată în domeniul închirierilor de mașini, PHP rent-a-car se poate lăuda cu o flotă de aproximativ 70 de autoturisme, toate cu puțini kilometri la bord.

Clienții PHP au la dispoziție una dintre cele mai variate game de automobile, care include mașini economy (Skoda Citigo, VW Up, Ford Ka, Ford Fiesta, Dacia Sandero, etc) ce pornesc de la 12 euro/zi, mașini compact (Skoda Rapid, Renault Fluence, Hyundai i30, Fiat 500, Peugeot 301), full-Size (Opel Insignia, Ford Mondeo, VW Passat), autoutilitare, microbuze sau chiar limuzine și mașini de lux, precum Porsche Cayenne, Jaguar XJ sau Mercedes CLS 350.

Persoanele care optează să închirieze un autoturism de la PHP rent-a-car beneficiază de asigurare inclusă, rovinietă inclusă, asistență rutieră 24/7 și livrare gratuită pe raza orașului.

Mai mult, pentru a ține pasul cu trendurile zilelor noastre și pentru a oferi și o alternativă mai eco-friendly, compania urmează să introducă în flota sa și autoturisme hibrid, urmând ca în viitorul apropiat să fie achiziționate și autoturisme complet electrice.

PHP vine și cu soluții foarte avantajoase pentru clientela corporate, asigurând prețuri foarte bune pentru închirierile pe termen lung, între 6 și 12 luni.

Indiferent dacă sunteți persoană fizică sau juridică, cetățean român sau străin, tot ce trebuie să faceți pentru a închiria un autoturism de la PHP rent-a-car este să rezevați un autoturism telefonic (la numerela 0752-012 012 , 0747-288 200) sau online, pe site-ul https://www.phprentacar.ro. De asemenea, puteți merge la sediile PHP rent-a-car din incinta Aeroportului Internațional ”Avram Iancu” Cluj-Napoca sau de pe strada Fagului nr. 76.

Comentarii Facebook