Duminica 8 Septembrie

RADP Cluj-Napoca scoate din buzunare aproape un milion de lei pentru echipamente de semaforizare


Regia Autonomă a Domeniului Public (RADP) Cluj-Napoca a atribuit luni, 8 iulie, un contract în valoare de 979.902.84 lei companiei Swarco Traffic România SRL, pentru furnizarea unor echipamente de semaforizare. 

Potrivit criteriilor de atribuire enunțate în cuprinsul anunțului, RADP Cluj-Napoca a avut în calcul componenta financiară, propunerea tehnică, durata de garanție, dar și termenul de livrare. 

Componenta financiara - 60 %

Propunerea tehnica 12 % - Demonstrarea imbunatatirii echipamentelor privind capacitatea de comunicare/ schimb de date cu softuri specializate de simulare si modelare prin simulator software capabil sa schimbe date cu programe de simulare de trafic Vissim sau Aimsum si existenta unui canal auxiliar dedicat, pentru buton pietonal de tipTouch , deoarece platforma software OMNIA existenta in centrul de trafic, are capacitatea de schimb de date cu softurile de simulare si modelare Vissim sau Aimsum. Deasemenea canalul auxiliar permite folosirea unui singur cablu de conexiune cu semafoarele, atat pentru iesire ( c-da semafoarelor) cat si intrare (butoane pietonale), reducand costul cu instalatiile electrice.

Durata de garantie insotita de declaratia producatorului 12 % - Perioada de garanșie mai mare, reduce semnificativ costurile de reparatii si intretinere pentru autoritatea contractanta.

Termen de livrare 16% - Livrarea prompta, permite beneficiarului sa nu imobilizeze resurse financiare in stocuri. De asemenea , perioada scurta de livrare ajuta beneficiarului sa gestioneze eficient problemele de siguranță rutieră.”, se arată în anunțul de atribuire postat pe SEAP. 

Societatea Swarco Traffic Romania SRL  a fost fondată în 1995 și a devenit parte a Grupului SWARCO în 2008. 

Comentarii Facebook