Vineri 13 Septembrie

Se vinde cartierul „Colina Nouă”, așa-numita nouă suburbie verde a orașului Cluj-Napoca. Societatea de insolvență l-a scos la vânzare


Societatea de insolvență DDG Insolvency a anunțat scoaterea la vânzare a proiectului imobiliar Colina Nouă, declarat ca fiind un cartier situat la 30 de minute de Piața Unirii, „punctul zero al municipiului Cluj-Napoca”. „Ansamblul Colina Nouă constituie o oază de bine, un refugiu din fața aglomerației urbane, a poluării, a traficului infernal, a stresului permanent din zona centrală a oricărui mare oraș. Proiectul Colina Nouă a fost construit atât pentru familiile din România, cât și pentru expații, care așteaptă cele mai înalte standarde în planificarea urbană”, anunță vânzătorii.

Screenshot 2024-08-22 165200.png

Iată ce urmează să se valorifice de către proprietarul Societatea Șoimeni Parc SA: 

TEREN INTRAVILAN DE 16 HA O suprafață compactă de 16 ha (165,167 mp) teren intravilan; Terenul este urbanizat, beneficiind de Plan urbanistic Zonal, ceea ce permite potențialilor investitori să demareze lucrările de construcție în timp record; Infrastructura și utilitățile au fost introduse la limita de proprietate, grație unei investiții de peste 4 milioane Euro;

  • Capacitatea stației actuale de epurare a apelor uzate este de 300 persoane echivalente sau 45 metri cubi /zi. Construcție modulară aceasta poate fi extinsă cu ușurință în capacitate.
  • Sistemul de distribuție a apei este integrat cu Compania de Apă Someș odată cu punerea în funcțiune a magistralei de apă Zalău – Gilău.
  • Instalația de alimentare cu energie electrică este realizată dintr-un PTAB (post de transformare) nou construit special pentru proiectul “Colina Nouă”
  • Puterea necesară pentru dezvoltarea viitoare a proiectului poate fi ușor obținută prin înlocuirea transformatorului actual de 20/0,4 kV – 250 kVA cu unul de până la 800 kVA.
Terenul este situat lângă cel utilizat pentru crearea Fazei 1 a proiectului Colina Nouă, cuprinzând o comunitate superbă și de mare succes, fapt care permite o continuare a dezvoltării imobiliare armonioasă și naturală; Beneficiarii caselor care se vor edifica, vor avea acces la școala Colina Nouă, care a fost dezvoltată cu o investiție de 2 milioane Euro și este acreditată NEASC – un standard global de excelență pentru școlile internaționale; Drumul județean care leagă municipiul Cluj-Napoca de Colina Noua a fost proaspăt modernizat (a fost lărgit, au fost create noi poduri și a fost schimbată rețeaua de apă) creându-se un coridor puternic pentru dezvoltarea economică a zonei; Societatea va transmite dreptul de superficie deținut asupra a 62 hectare de teren extravilan, pe care se pot realiza activități de agrement




Comentarii Facebook