Se vinde cel mai mare lanț de restaurante din Cluj? În 2023 compania care-l administrează avea datorii de peste 15 milioane de lei


Antreprenorul clujean Marceluș Suciu ar intenționa să vândă lanțul de restaurante Marty, care include în prezent 8 unități, dintre care una în București, conform unor surse Profit.ro.

Printre posibilii cumpărători s-ar număra și Dragoș Petrescu, proprietarul City Grill, care ar fi interesat să achiziționeze și restaurantul Monte Carlo din parcul Cișmigiu, București. 

Fondat în anul 2000, Marty Restaurants este cel mai mare lanț de restaurante din Cluj-Napoca, cu 7 unități în oraș și una în București. 

În 2021, lanțul a deschis prima franciză în Oradea, cu o investiție de peste 1,5 milioane de euro. În 2023, Marty Pan, compania care administrează restaurantele, avea datorii de 15,2 milioane de lei, de patru ori mai mari decât în anul precedent, în timp ce cifra de afaceri a scăzut la 6,6 milioane de lei față de 9 milioane în 2022. Cu toate acestea, compania rămâne profitabilă, înregistrând un câștig de 6,4 milioane de lei.

Contactați de Profit.ro, reprezentanții Marty Restaurants au refuzat să comenteze despre o posibilă vânzare, afirmând doar: "În momentul de față nu avem nimic de declarat."

Comentarii Facebook