Se vinde cel mai mare lanț de restaurante din Cluj? În 2023 compania care-l administrează avea datorii de peste 15 milioane de lei
Antreprenorul clujean Marceluș Suciu ar intenționa să vândă lanțul de restaurante Marty, care include în prezent 8 unități, dintre care una în București, conform unor surse Profit.ro.
Printre posibilii cumpărători s-ar număra și Dragoș Petrescu, proprietarul City Grill, care ar fi interesat să achiziționeze și restaurantul Monte Carlo din parcul Cișmigiu, București.
Fondat în anul 2000, Marty Restaurants este cel mai mare lanț de restaurante din Cluj-Napoca, cu 7 unități în oraș și una în București.
În 2021, lanțul a deschis prima franciză în Oradea, cu o investiție de peste 1,5 milioane de euro. În 2023, Marty Pan, compania care administrează restaurantele, avea datorii de 15,2 milioane de lei, de patru ori mai mari decât în anul precedent, în timp ce cifra de afaceri a scăzut la 6,6 milioane de lei față de 9 milioane în 2022. Cu toate acestea, compania rămâne profitabilă, înregistrând un câștig de 6,4 milioane de lei.
Contactați de Profit.ro, reprezentanții Marty Restaurants au refuzat să comenteze despre o posibilă vânzare, afirmând doar: "În momentul de față nu avem nimic de declarat."
18 Comentarii
La Mare Este Periculos Să Te Apropii De Apă, Deoarece Te Poți Îneca.
Stați La Distanță, Față De Apa De La Mare.
Oamenii Și Copii Nu Trebuie Să Se Apropie De Apa De La Mare:
https://youtu.be/uKikfIbpEPA?si=aZiWMZ2GaWcwPmwp
Trimiteți Mai Departe Aceste Informații Pentru A Ajunge La Cât Mai Multă Lume.
Și vine altul de la București care crede ca aici e capitala….
Noi, nu mai mâncăm kakaturi, nu suntem sălbatici. Bilica ne vizitează mereu orașul și ne traduce-n românește pe ce carne tânăra să punem gura, ca ești ungur ori român.
fix *****, na asta "ie" un domeniu in care nu as investii nici macar 1 ban....
vaiiii! marty-ul meu!!!!
Împart averea cei doi frați ret ardati? Iar nu se mai înțeleg la bani?
HORECA= HO TIE= CA CAT
Dacă nu investesc. Și nu știu sa aducă produse calitative ca mine, pastrav în cetina de brad de la Athos de exemplu. Preturi mici și servicii la nivel de 5 stele Michelin, acesta este secretul meu.
Vine.
Unde mai mânc io pizza ca la Miami și burger ca la Napoli?!
@Ay, ay, ay!:
asa-i ... in fiecare an scrieti unii sau altii ca sunt pe duca si astia o duc tot mai bine si au tot mai multe locatii ... f bine informati sunteti ... lasati-va de meserie :)))
Oricum s-au stricat rau. Nu sunt in stare sa faca niste paste carbonara. Chelnerii niste aroganti. Va meritati soarta.
@Erau pe duca: Valabil la toate restaurantele din tara: mancare proasta (uneori foaaaarte proasta), bucatari "de cantina", chelneri care habar n-au de meserie si preturi exooooorbitante. Le adunati pe toate astea si rezulta FALIMENT. Meritat de altfel. De la pandemie toti din HoReCa s-au stricat de cap. Efectiv !
@clujean: Perfect de acord. N-as schimba o virgula din ce-ai scris. Sa-i manance falimentu pe toti !
Cum sărăcie cifra de afaceri 6.6 mil și profit de 6.4 mil???
@Bla: venituri exceptionale, de ex. vanzari de active
@Andrei: alea nu intra in calcul la C.A.
@Claus: normal ca nu intra dar au contribuit la profit