Trip Journal, softul clujenilor de la iQuest, a mai "inhatat" un premiu international


Softul Trip Journal, premiat Google, a castigat medalia de argint la W3 Awards 2011, dupa cum anunta Academia Internationala de Arte Vizuale (IAVA).

Juriul competitiei a avut de ales dintre peste 3.000 de site -uri si aplicatii pentru smartphone -uri create de informaticieni din toata lumea.

"Castigatorii din acest an au venit cu inovatii extrem de creative care exemplifica foarte bine totul despre internet. Felicitari din partea academiei pentru cei care s-au inscris in competitia W3 Awards 2011 si mai ales pentru castigatori, care au dovedit creativitate si dedicatie", a spus Linda Day, directorul executiv al IAVA.

 

Softul "Trip Journal", realizat de clujenii de la iQuest, a castigat premiul "Excellence in design" si "Best paid for app" la concursul Mobile App World 2010, organizat la Londra.

 

Softul a fost creat pentru smartpphone -urile iPhone sau pentru cele care folosesc sistemul de operare Android, Bada sau Symbian si a castigat in decembrie 2009 premiul I la categoria "Aplicatii pentru turism" in cadrul concursului Android Developer Challenge, organizat de Google.

 

Aplicatia Trip Journal, creata de informaticienii de la firma iQuest Cluj, a fost desemnata cea mai buna aplicatie mobila iPhone a momentului, la conferinta mondiala a dezvoltatorilor de aplicatii mobile 360 iDev. Vezi AICI detalii.

 

Vezi AICI lista castigatorilor.

Comentarii Facebook