Miercuri 16 Octombrie

Un mare dezvoltator imobiliar începe lucrările de construcție pentru 600 de apartamente. Cele două proiecte imobiliare se întind pe 18 hectare FOTO


Prime Kapital începe lucrările de construcție pentru aproape 600 de apartamente în cele mai mari orașe din România


Prime Kapital, dezvoltator și investitor imobiliar de top, recunoscut pentru proiectele sale de mare amploare, cu infrastructură integrată și spații verzi generoase, anunță începerea lucrărilor de construcție pentru aproximativ 600 locuințe noi, parte din două dezvoltări majore și bine-cunoscute - Avalon Estate și Silk District -, situate în București și Iași.  

Acest pas vine după livrarea a aproximativ 700 de apartamente în Silk District și a 352 de apartamente și vile în Avalon Estate, aducând numărul total de apartamente și spații complementare dezvoltate de Prime Kapital în România la 2.500, în 2024. 

Atât Avalon Estate (8 ha), cât și Silk District (10 ha) - proiect de regenerare urbană - au obținut recunoaștere în industrie. Avalon Estate a primit premiul „Arhitectură Construită / Arhitectura locuinței colective”, în cadrul  Anualei de Arhitectură București în 2023, în timp ce componenta de birouri din Faza 1 a complexului Silk District a obținut recunoașterea BREEAM Outstanding. 

„Avalon Estate și Silk District reprezintă două exemple clare ale angajamentului nostru de a crea comunități sustenabile și de a oferi o alternativă de locuire de calitate. Proiectele noastre sunt cunoscute pentru spațiile lor verzi, traficul auto limitat, buna planificare urbană și pentru angajamentul nostru continuu față de îmbunătățirea și întreținerea  fiecărei faze finalizate și a proiectului în ansamblul său. Ceea ce este fantastic este că fiecare fază nouă aduce noi beneficii și mai multe spații comune pentru fazele deja finalizate, continuând astfel să sporească beneficiile și valoarea ansamblurilor pe termen lung. Toate acestea devin mai ușor de înțeles vizitând proiectele și trăind această experiență.” a declarat Maggie Kitshoff, Partener, Prime Kapital.

Avalon Estate F2.jpg

În ultimul an, Prime Kapital a livrat aproape 1.000 de apartamente, alături de structuri de parcare integrate inovatoare, totalizând 200.000 m² suprafață totală construită, precum și 30.000 m² de suprafață totală închiriabilă de birouri și spații comerciale de tip boutique, îmbunătățind astfel dezvoltările sale rezidențiale mixte și contribuind la atingerea scopului propus, și anume ca acestea să devină „cartiere de 15 minute” cu acces auto limitat. În plus, dezvoltatorul a deschis Argeș Mall în Pitești (aprilie 2024), în timp ce Mall Moldova, al doilea mall super regional din România, se află în prezent într-un stadiu avansat de construcție în Iași. 

Prime Kapital se diferențiază ca dezvoltator rezidențial prin implicarea în managementul proprietății post-finalizare, asigurând menținerea standardelor înalte în beneficiul actualilor și viitorilor proprietari. Această abordare pe termen lung, deși provocatoare, este esențială pentru creșterea valorii proprietății în timp, crearea de comunități vibrante și păstrarea infrastructurii de calitate, oferind în același timp o soluție completă pentru serviciile administrative. 

Ca etape viitoare, Prime Kapital intenționează să înceapă vânzările pentru fazele următoare ale Avalon Estate și Silk District în primăvara anului 2025. Aproximativ 850 de noi locuințe vor fi dezvoltate în penultimele faze ale acestor două mari proiecte. Procesul de pre-vânzare al Prime Kapital este conceput pentru a ieși în evidență, oferind opțiunea achitării unuia dintre cele mai mici avansuri obligatorii de pe piață. Dezvoltatorul, cunoscut pentru abordările sale inovatoare, a introdus în 2020 o structură de cont fiduciar pentru a securiza avansurile primite de la clienți, o premieră în România.

Silk District1.jpg

„Vom continua, ne vom adapta și vom inova, ne stabilim standarde înalte, iar o parte din acestea constă în a continua să ne perfecționăm. Fiecare fază și tranzacție finalizată este inevitabil și un profesor”, spune Maggie Kitshoff, Partener, Prime Kapital. 

Cu un angajament neclintit față de dezvoltarea durabilă, Prime Kapital ia măsuri pentru a preveni achizițiile speculative prin interzicerea transferului antecontractelor, asigurându-se că locuințele sale sunt ocupate de rezidenți care contribuie la formarea unor comunități prospere. Compania este mândră că a convertit toate antecontractele în contracte finale, fără a crește prețurile, chiar și în contextul presiunilor inflaționiste de până acum. În 2022, Prime Kapital a introdus Prime Link, un serviciu intern de intermediere de credite conceput pentru a ajuta cumpărătorii să obțină finanțare favorabilă încă din prima zi, fără costuri suplimentare. 

Despre Prime Kapital  

Prime Kapital este un dezvoltator și investitor imobiliar de top, cunoscut pentru dezvoltarea de proiecte rezidențiale și comerciale de înaltă calitate în Europa Centrală și de Est, cu accent pe creșterea valorii proprietăților pe termen lung. 

Comentarii Facebook