VIDEO. Un agent imobiliar din Cluj a reușit să înfurie pe toată lumea! „Un gunoi de apartament”/A și răspuns haterilor: „Pun poză de la biroul notarial”


Un agent imobiliar din Cluj a reușit să înfurie toată lumea după ce a publicat un videoclip pentru promovarea unui apartament „vintage” care era scos la vânzare pentru nu mai puțin de 240.000 de euro. Acesta fiind situat, după cum spune agentul, „pe cea mai bogată stradă din Cluj”, strada Republicii. În cei 77 mp nu era niciun colț renovat, în pofida faptului că oamenii i-au zis că prețul ar fi aberant, agentul chiar a revenit să le mulțumească „haterilor” și a zis că le va lăsa la final și o poză de la biroul notarial. 

„Plătești 240.000 de euro și stai pe cea mai bogată stradă din Cluj. Intrând în apartament ne primește un hol generos. Aici avem o cămară, un dressing, că acum 60 de ani, oamenii se gândeau mult mai logic. Bucătăria este cu o centrală termică proprie, Vaillant, nouă. În rest, parchetul în două camere este în regulă, trebuie schimbat. 

Frigider retro, toate sunt retro. Strada Republicii. Aici avem baie, cu geam la baie evident. Dormitorul care este orientat înspre centru, adică de pe geam ne trezim și ne putem uita la Piața Unirii. Este decomandat, dar aici se poate intra dintr-o cameră în alta, este circular decomandat. În living, ca și în restul apartamentului tot tot tot este vintage. Au trecut 60 de ani de când s-a construit acest bloc, dar este și ziolat”, a explicat agentul imobiliar Márkos-Lukáts Mózes, în videoclipul care în scurt timp a devenit viral. 

Anunțul a stârnit valuri de reacții negative:

„Un gunoi de apartament.. La banii ăștia cumperi vila in Corfu, penthouse în Tenerife, sau o vilă mai mică în Portugalia”;

„Foarte frumos, poți deschide Muzeul Comunismului acolo”;

„Bă tu ești nebun? 240 de mii, ba din cauza voastră oameni care vin de dincolo nu-și mai cumpără nimic în țară că puneți niște prețuri la apartamente, doamne ferește, și mai spui că nu iei comision, lua-v-ar dracu de nesimțiți”;

„Ca clujean vă spun că trebuie să fii nebun să cumperi așa ceva. Apartamentul ăsta, normal, prețul lui este de maxim 80 de mii de euro”;

„Am la 200k un apartament în Phoenix Arizona, oraș cu 5 milioane de locuitori și salariu minim de 2400$ în mână. Primesc 1600$ pe luna chirie la el. 80 mp 2 cam 2 bai 1 living cu piscină/jacuzzi la comun”;

„O urâțenie din sacul fără fund cu țepe imobiliare clujene, prezentată ca la circ. Nici nu știi ce reacție să ai, să râzi sau să plângi. Sau râsu'-plânsu', vorba aceea”.

La scurt timp, agentul imobiliar a revenit și le-a zis „haterilor” că are deja prima ofertă, puțin mai mică decât prețul inițial, dar la fel de generoasă:

„Dragi hateri. Am primit prima ofertă concretă: 210.000E. O să pun poză și de la biroul notarial când semnăm(nu lucrez cu capace pentru cei curioși, lucrez cu tarif procentual, indiferent de valoare). Mulțumesc pentru hate, ați generat multe vizualizări”. 

Cluj-Napoca rămâne cel mai scump oraș din țară pentru cumpărătorii interesați de un apartament. Media națională a prețurilor apartamentelor se apropie de un nivel record, în condițiile în care prețurile se păstrează pe un trend ascendent, Cluj-Napoca fiind orașul care iese cel mai mult în evidență, prețul mediu pe metrul pătrat apropiindu-se de pragul psihologic de 3.000 de euro, reiese din cel mai recent raport al portalului Imobiliare.ro

În pofida prețurilor piperate, apartamentul s-a vândut în această dimineață, desigur cu o diferență de 40.000 de euro. Acesta a fost dat cu 199.000 de euro, potrivit agentului imobiliar care s-a ocupat de vânzarea imobilului. 

Sursa video: Facebook/Márkos-Lukáts Mózes 

Comentarii Facebook