Zboruri Cluj-București la doar 23 euro la TAROM! Ofertă valabilă de astăzi, doar dacă îți cumperi biletul între 7 și 9 octombrie 2024


TAROM anunță extinderea campaniei speciale și în luna octombrie, oferind bilete de avion la prețuri reduse pentru destinațiile interne, inclusiv Cluj-Napoca și București. Această ofertă este disponibilă în perioada 07-09 octombrie 2024, iar pasagerii pot călători începând cu 04 noiembrie 2024.

Pentru călătorii de la București către Baia Mare, Cluj-Napoca, Iași, Oradea, Satu Mare, Suceava și Timișoara, prețurile pornesc de la 47 EUR pentru un bilet dus, în timp ce tarifele pentru zborurile din destinațiile interne spre București încep de la doar 23 EURO. Oferta include toate taxele, un bagaj de mână de 8 kg și check-in gratuit.

De asemenea, TAROM oferă tarife atractive și pentru călătorii dus-întors, cu prețuri începând de la 69 EUR pentru biletele achiziționate către sau dinspre București, din localitățile menționate anterior.

Această campanie reprezintă o oportunitate excelentă pentru cei care doresc să exploreze România sau să călătorească între orașele mari ale țării. Cu TAROM, călătoriile interne devin mai accesibile, fără a compromite confortul și serviciile de calitate.

„În perioada 07-09 Octombrie 2024, Compania TAROM pune în vânzare bilete de avion la tarife începând de la 23 euro pentru zborurile într-un singur sens, pe toate rutele interne. Oferta este valabilă pentru zborurile operate TAROM pentru călătorii începând din 04 Noiembrie 2024. La început de săptămână puteti face o alegere bună scurtând distanța şi călătorind în Romania de la 23 euro pentru un zbor într-un singur sens (dinspre destinațiile interne spre București), 47 euro (dinspre București către destinațiile interne), respectiv 69 euro pentru un zbor dus-întors.Tariful include toate taxele, un bagaj de mână de 8 kg, iar toți pasagerii nostri beneficiază de check-in gratuit”, anunță compania TAROM.

Comentarii Facebook