Zeci de amenzi pentru patronii din industria lemnului din Munții Apuseni! Au fost vizați de 48 de controale


Afaceriștii din industria lemnului din Munții Apuseni au fost vizați de o serie de controale ale polițiștilor. 

Mai exact, au fost făcute 13 controale privind provenienţa, depozitarea şi valorificarea materialului lemnos şi 35 de controale privind transportul de material lemnos.

În urma verificărilor, au fost aplicate 36 de amenzi în valoare de 7000 de lei și a fost confiscată cantitatea de 37 de metri cubi de material lemnos în valoare de 21.648 de lei. 

La data de 05 septembrie 2024, Serviciul de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba a organizat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea tăierilor ilegale de arbori precum şi a faptelor ilegale asociate din exploatarea, circulaţia, depozitarea, prelucrarea primară şi comercializarea materialului lemnos.

În cadrul acţiunii, au fost efectuate 13 controale privind provenienţa, depozitarea şi valorificarea materialului lemnos şi 35 de controale privind transportul de material lemnos, în urma acestora fiind aplicate 36 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 7.000 de lei şi a fost confiscată cantitatea de 37 de metri cubi de material lemnos, în valoare de 21.648 lei.”, au transmis reprezentanții IPJ Alba. 

Comentarii Facebook