Anamaria Prodan, săgeți la adresa lui Reghecampf după ce pierdut procesul cu fostul partener: De aici i s-au tras toate. De la femei. Va ajunge un anonim



După o despărțire tumultoasă, războiul dintre Anamaria Prodan și fostul ei partener de viață Laurențiu Reghecampf nu s-a încheiat! Fostul partener al impresarei a ajuns chiar și la tribunal, unde a dat-o pe Anamaria Prodan în judecată pentru defăimare. 

Magistrații au decis că are dreptate, iar fosta soție nu mai poate posta nimic despre Reghecampf și să-i plătească și daune morale.

”Solutia pe scurt: Admite în parte cererea de chemare în judecată având ca obiect "obligație de a face", formulată de reclamantul REGHECAMPF LAURENȚIU AURELIAN, în contradictoriu cu pârâta REGHECAMPF ANAMARIA IONELA.

Obligă pârâta la încetarea mediatizării/postării pe internet, social media sau în orice alt mijloc de presă a postărilor, articolelor și afirmațiilor defăimătoare la adresa reclamantului.

Obligă pârâta la plata către reclamant a sumei în cuantum de 5.000 lei cu titlu de daune morale. Obligă pârâta la plata către reclamant a cheltuielilor de judecată în cuantum de 120 lei, reprezentând taxă judiciară de timbru.

Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare. Cererea de apel se va depune la Judecătoria Buftea. Pronunţată astăzi, 25.07.2024, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, se arată în soluția instanței.

Anamaria Prodan a reacționat imediat după aflarea verdictului, cu o postare pe rețelele de socializare.

„Scuze, Reghe! Nu îți mai zic gâsca de aur, limba de aur sau lake flaușat. Încerc să te fac fericit și îți zic shrimp-ul (n.red crevete) cu limba de aur. Poate asta îți place și nu mă mai dai în judecată”, a scris Anamaria Prodan pe pagina sa.

Impresara a vorbit despre motivele despărțirii și despre situația fostului soț, la Digisport.ro.

Anamaria susține că familia a fost mereu lângă el însă antrenorul ar fi ,,căzut pradă” femeilor. 

”Așa a ajuns de rău. Fără loc de muncă. Râs de toată lumea. Plin de procese. Trăiește din rezilieri.

S-au săturat toți de minciunile lui. De răutățile lui. Familia l-a ajutat mereu. A făcut pentru el ce nu a făcut mama lui pentru el! Dar el așa a fost mereu. Cum găsește o femeie nouă, nu contează dacă e ok sau nu, nu contează ce reputație are, se duce.

Greșește mereu flagrant. De aici i s-au tras toate. De la femei de genul ăsta, a pierdut tot în viața lui. Absolut tot. Va ajunge în scurt timp un anonim.

Dar ce nu ne-a omorât, ne-a făcut și mai puternici. Alături am înflorit și suntem fericiți! Suntem din nou în fruntea țării ca cea mai frumoasă familie.

El să fie sănătos și cumva s-a întors în lumea lui”, a spus Anamaria Prodan, pentru sursa citată.



Comentarii Facebook