Artistul clujean Fuego avertizează că mai multe pagini false îi folosesc identitatea: ,,Sunt suficienți oameni nebuni care fac conturi”


Îndrăgitul artist clujean Fuego, pe numele său real Paul Surugiu, își avertizează fanii cu privire la mai multe pagini și conturi false care îi folosesc imaginea.

Persoane necunoscute au ajuns să își însușească identitatea artistului și să le scrie fanilor în privat, spune Fuego.

,,DRAGII MEI, NU MAI REZIST MULT! Zilnic, primesc mesaje ca apar numeroase pagini false cu numele meu pe toate rețelele! Mai mult, există acum pe TELEGRAM un cont care vorbește în numele meu! Astfel, reiau mai jos, pe puncte, pentru ULTIMA OARĂ, informațiile importante:

1. NICIODATĂ NU VOI VORBI ÎN PRIVAT CU ADMIRATORII! POSTĂRILE ȘI COMENTARIILE MELE SUNT PUBLICE

2. Nu am și nu voi avea niciodată alt cont de Facebook decât acesta, oficial, cu bulina! Nu voi avea alt cont de Instagram, decât cel oficial, cu numele meu, cu 15k de urmăritori și nici alt canal de Youtube decât cel oficial, aveți link-urile mai jos! Nu am timp, nu vreau și nu are rost să fac alte conturi! 

3. Nu voi avea momentan cont/profil pe altă rețea ( Tik-Tok sau Telegram, Twitter sau Linkedin) 

4. Am repetat asta obsesiv, de ani de zile și tot văd că apar aceste întrebări! Sunt suficienți oameni nebuni care fac conturi, dar NAIVITATEA celor care cred în falsuri eu nu o pot controla! 

5. NICIODATĂ în viața mea nu voi avea profil de Facebook de prieteni, nu voi vorbi în privat cu NIMENI, nu voi vorbi în privat pe Instagram, Telegram sau orice altă rețea! NU VOI CERE BANI SAU ALTE FOLOASE DE LA ADMIRATORI! Există o limită în toate și nu înțeleg cum sunt persoane care să mă deranjeze inutil cu aceste povești! 

6. Vă rog când vedeți un astfel de cont sau vă confruntați cu o astfel de situație, să o raportați direct la Facebook sau la Instagram sau oriunde vreți! SIGUR NU SUNT EU!”,a scris artistul pe pagina sa.  


Comentarii Facebook