Back to School: rucsacuri școală pentru fete și băieți


Te pregătești de sezonul back-to-school? Nu uita de cel mai important accesoriu! Rucsacuri școală reprezintă un must-have care îți completează outfiturile datorită caracterului practic. Este timpul să descoperi selecția de modele de la cele mai cunoscute branduri. Convinge-te personal de faptul că perioada „Back to School” poate fi distractivă.

Rucsacuri școală: modele copii pentru școală și facultate

Este timpul să alegi modele noi de rucsacuri școală? Versiunile pentru copii de la branduri precum Nike, Vans și adidas sunt dedicate adolescenților de toate vârstele. Începe cu alegerea dimensiunilor dorite ale modelului de care ai nevoie. Rucsacuri de școală trebuie să aibă spațiu pentru lucrurile esențiale, să fie confortabile la transport și, de asemenea, să arate bine.

jd_462345_a.jpg


Legendarele modele de rucsacuri școală pentru fete și băieți au de obicei un singur compartiment principal și un buzunar mai mic în partea din față. Designul este versatil și te ajută să-ți organizezi lucrurile în rucsac exact așa cum îți dorești. Cele mai cunoscute modele le includ pe cele din colecția de rucsacuri școală Vans Old Skool. Patch-uri iconice, imprimeuri în carouri și un design încăpător care este preferatul copiilor - toate acestea sunt specifice brandului Vans. Rucsacurile din colecția Old Skool se potrivesc perfect cu outfiturile casual alcătuite dintr-o pereche de blugi și un hanorac. De asemenea, acestea sunt grozave și pentru utilizare zilnică, ca geantă pentru antrenamentele la sală sau în călătorii. Vizitează JD Sports și descoperă rucsacuri școală Vans pentru fete în nuanțe de bej sau bordo și modele pentru băieți cu legendarul imprimeu în carouri. Fii gata pentru sezonul Back to School din acest an!
jd_696348_b.jpg


Rucsacuri școală pentru fete și băieți de la branduri de top


Accesoriile sunt esențiale pentru completarea outfiturilor. De aceea, modelele de ghiozdan jordan sunt disponibile în culori și imprimeuri îndrăznețe. Dar despre asta vom vorbi mai târziu. Designul aparte înseamnă și caracter practic, avantaj care este cu siguranță oferit de modelele de rucsacuri școală pentru copii de la Nike. Cele mai căutate versiuni de rucsacuri școală Nike sunt cele din colecțiile Heritage sau Nike Element. Alege un model cu mai multe sau mai puține compartimente și buzunare. Printre aceste modele, vei găsi rucsacuri școală pentru băieți structurate, dar și variante asemănătoare ca design cu cele clasice de la Vans. Cauți ceva versatil? Optează pentru ghiozdan școală negre Nike cu logoul Swoosh. O alternativă la rucsacul obișnuit este modelul cu șnur. Îl poți purta lejer pe umăr sau în spate, iar, dacă e necesar, poți să-l împachetezi într-un rucsac sau într-o geantă mai mare. Cauți accesorii noi pentru începutul anului școlar? Vizitează JD Sports și găsește rucsacuri școală copii pentru fete. Te așteaptă modele de la branduri sportswear de top.

jd_vn000h504qu1_a.jpg

Rucsacuri școală – culoarea contează

În sfârșit, vorbim despre culoare, care este la fel de importantă precum caracterul practic. Modelele de rucsacuri școală pentru adolescenți sunt disponibile pe aproape toate culorile. Însă, merită să alegi unul care se potrivește cu articolele vestimentare pe care le porți în fiecare zi. Clasicele modele de rucsacuri școală negre reprezintă o opțiune atemporală care merge cu orice outfit. Descoperă rucsacuri școală adidas, care sunt disponibile și în nuanțe intense. Less is more – detaliu evidențiat de lipsa imprimeurilor și de logoul brandului adidas de dimensiuni mici. Rucsacuri școală pentru femei? Găsește-le în diverse variante: de la roz și albastru la roșu. Un lucru este sigur: înainte de a începe pregătirile pentru perioada Back to School, vizitează JD! Descoperă modelele disponibile de rucsacuri școală copii. Versiunile sportswear de la branduri de top sunt disponibile online și în magazinele JD Sports.

Comentarii Facebook