Carmen de la Sălciua, detalii neștiute despre divorțul de Culiță Sterp: „El probabil mai credea într-o șansă de împăcare”/Actuala parteneră a fost la nuntă


La câțiva ani de la despărțirea de Culiță Sterp, Carmen de la Sălciua a scot la iveală noi detalii din fosta lor căsnicie. Cei doi au fost și căsătoriți 1 an, însă la scurt timp după aceea și-au dat seama că nu sunt potriviți unul pentru celălalt și că-și doresc să meargă pe drumuri separate.

„Eu am stat în banca mea, destinul rezolvă lucrurile. Orice om rănit se vindecă puțin mai greu, dar având în vedere ce trăiesc acum, nu mai contează drumul. A trebuit să treacă undeva la 2 ani de zile, pentru a avea încredere completă în alt bărbat”, a declarat Carmen de la Sălciua, în cadrul podcastului realizat de Mara Bănică.

Divorțul dintre cei doi de la vremea aceea nu a fost unul amiabil, motiv pentru care aceștia au ajuns în instanță.

În prezent, artista consideră că s-au întâmplat aceste lucruri din cauza faptului că celebrul cântăreț nu și-ar fi dorit să renunțe la căsnicia cu ea și ar mai fi vrut încă o șansă.

„Am ales instanța, pentru că el probabil mai credea într-o șansă de împăcare, eu nu-mi mai doream. Eu m-am înțeles destul de bine pe parcursul căsniciei cu mama lui Culiță.

Nu știu dacă mă regretă și nu mai fac parte din subiectul ăsta. Pe mine nu mă prea afectează ce spun oamenii, eu știu bine cin sunt, ce am făcut. Poate m-a afectat puțin când a vorbit urât de actuala mea relației, e soțul meu, cu care simt cu adevărat să ajung să fiu și mamă”, a mai spus artista.

Culiță Sterp formează astăzi o familie alături de Daniela Iliescu, cei doi având împreună și un băiețel.

Se pare însă că frumoasa blondină a făcut mereu parte din viața artistului, ea fiind prezentă chiar și la nunta bărbatului cu Carmen.

Deși la suprafață relația lor era doar una de colegialitate și prietenie, Carmen spune că a observat încă de pe atunci anumite nereguli, care i-au dat de bănuit.

„Eu am fost cea care nu și-a dorit copil la momentul respectiv, pentru că aveam anumite episoade din viață când nu mă vedeam până la finalul drumului cu el, undeva, sufletul meu spunea că drumurile noastre se vor separa, în urma unor episoade (n.r. de înșelat). L-am întrebat la momentul acela (n.r. de ce Daniela Iliescu a venit la nunta lor), dar nu aș vrea să intru în detaliile astea. Mi-a spus că e colega lui și că e normal să fie prezentă la nuntă. Poate am avut un feeling atunci că era ceva între ei, mi se părea ceva în neregulă. Noi nu eram potriviți, așa a fost să fie atunci, așa ne-am cunoscut, așa am început”, a continuat ea, potrivit romaniatv.net

Comentarii Facebook