Cât costă o salată simplă la restaurantul lui Dani Oțil! Nu e nicio eroare. Clujul e peste ca prețuri
O salată specială la restaurantul lui Dani Oțil, din zona Cartierului Francez, din București, ajunge la 10 euro. Prețurile sunt de corporatiști, dar mai mici ca în localurile clujene.
Clienții sunt mulțumiți de servicii, conform părerilor lăsate pe pagina de Facebook, iar prețurile sunt acceptabile.
O salată ”Grădina mea” costă 29 de lei. Aceasta conține un mix de salată verde, roșii, castraveți, zucchini, mix de semințe și dressing. Cei care vor să mănânce o salată cu somon, aceasta costă 49 de lei.
O salată cu creveți marinați costă 49 de lei, iar o salată tabouleh quinoa cu avocado este 44 de lei. Mai există și varianta de salată julien cu rață sau curcan, care costă 44 de lei.
Un aperitiv în localul ”matinalului” cu 250 de grame cu brânză crocantă de capră este 38 de lei, iar porția de creveți picanți la tigaie, tot de 250 de grame, are prețul de 46 de lei.
Pentru cei care vor o porție de 250 de grame de bruschete cu creveți și guacamole, prețul este de 46 de lei. Iar un aperitiv cu mozzarella sau burrata de bivoliță, 39 de lei.
4 Comentarii
@cat de prost sa fi sa mergi la restaurant ptr. o salata: Comentariul tau face toti banii : uite motivul pentru care o gramada de barbati vero nu si-au vazut organul (nu politia!!!) din regimul trecut...
Pai zona franceza ( la 10 km de centru ) nu-i totuna cu da Pino din buricul Clujului. Si vezi diferența de clasa între patroni, unul ce fumează iarba iar altul trabuc, unul slab ca găina bolnava si altul roșu si frumos ca Alexa.
https://www.youtube.com/watch?v=_eQQKVKjifQ