Clujenii scriu că Taverna lui Pescobar arată ca o ”cantină”, în review-urile de pe Google: ”Gogule, la Cluj într-un an ești pa!”
Pescobar a deschis Taverna Racilor la Iulius Mall Cluj, dar aspectul este de cantină înghesuită, unde timpii de așteptare sunt de la 1,5 ore în sus și rezervările nu se respectă.
Oamenii care lasă la greu păreri pe Google au semnalat că sunt multe review-uri de cinci stele false, pentru că Taverna nici nu era deschisă și acestea curgeau pline de elogii. ”Cum e posibil să aibă 33 de recenzii de 5 stele, cu oameni care zic că ”au fost” și că ”recomandă”, iar locația să nu fi fost deschisă încă?”, se întreabă cineva. Este clar o politică agresivă de derutare a publicului.
Cert este că cineva care a fost acolo sâmbătă seara a spus că se așteaptă o oră și jumătate pentru un fel de mâncare, care nu este wow, conform prețurilor. Respectiva persoană a primit o caracatiță prea fiartă, care se dezmembra, dar probabil că așa este rețeta Pescobar. La Cluj nu există, însă, termen de comparație, astfel că, probabil în prima perioadă ”Cantina” Taverna Racilor va fi plină.
Ce opinii au lăsat clujenii pe Google:
”Aspect de cantina. Restaurantul a fost deschis înainte de a fi terminate finisajele. Mobilier ieftin și nici un obiect din restaurant nu te face sa te simți ca ai fi într-un local de top. Grupurile sanitare nefinisate și fără accesorii, gen coș de gunoi, servetele sau uscator de maini. Mancarea acceptabila ca și gust”.
”Am avut rezervare făcută pentru 4 persoane si ne-au trimis acasă... pe toți 4 căci mesele erau ocupate cu alți clienți fidelizati... care au intrat cât noi așteptam la rând cu rezervare în brațe..”.
”Nesimțiți din prima zi. Rezervarea făcută cu o săptămâna înainte nu a mai fost luată în calcul și ni s-a cerut să stăm la rând, însă pentru bombardierii și pițipoancele din oraș se găseau locuri pe loc. Asta e, fiecare local își fidelizează ce clientelă vrea”.
Încă un lucru, mare parte din conturile ce au dat review de 5 stele sunt fake, având doar review-uri la tavernele racilor. Vorba patronului ”atât s-a putut”.
”Gogule nu așa se deschide un restaurant, fără baie, fără muzică și cu 20 de muncitori între clienți. Bodyguarzii aia ce servesc? De doi lei. La Cluj într-un an ești pa”.
Dacă ați fost, puteți lăsa un mesaj la rubrica de comentarii.
27 Comentarii
Clujenii sunt prea pretentiosi fata de realitatea din țara noastră. Mai lasati de la voi , nu bagati strâmbe. Uitati-va ce a facut un om, iar daca puteti voi mai mult, haideți faceti voi, sa va vad!
@Pescobar: Corect tot , mai puțin pretențioși. Eventual cârcotași, șpăgari , invidioși , neputincioși, puturoși, hoți ce se bucură când altuia îi merge rău și toarnă minciuni împotriva celor corecți și care o duc altfel decât ei.
@Untoldeanu: felicitari te-ai auto-descris
@x: s-ar da mă/ta la produs dacă ar avea un domn ca mine, nu ca n-are obiceiul ::))))
Nu vreau sa spun doar lucruri proaste, adica nu sunt hater sau cum s-ar presupune pus de altii sa denigrez. Dar...Miroase ca in bucatariile de vară a bunicilor. Fara exagerare. Mancarea e buna, am fost acolo chiar duminica seara cu niste prieteni, ne-a servit un ospatar cu barbiță despre care am aflat ca e din Bucuresti. O alta problema, a costat cam… Citeste mai departe
cine se reslecta mananca cea mai buna mancarea la hera si la mishtic, acolo e fine dining. restul sunt improvizatii.
Mancarea: ok, nimic special; Locatia: ca dupa bombardament, se pare ca a terminat cu ANPC si vrea sa inceapa cu ISU pentru ca n-am vazut stingatoare, plan de incendiu si nimic pe acolo; mobilier super ieftin, cabluri atarnate, o placa de PVC la terasa in loc de usa (probabil aia e iesirea de urgenta), putea sa iasa ceva frumos, din pacate a deschis… Citeste mai departe
Cine merge pe acolo sa mănânce? Studenții cred ,că eu am pretenții la mâncare și local. La ce am văzut nu mă interesează.
Asa I când le faci restaurant la prostea care știu numai de mici la oser ca mâncare fină, cu cartofi prăjiți desigur
Comentează indivizi care daca le pui un crevete intreg in fata il mananca cu tot cu cap si carapace
Daca nu li s-a eliberat masa normal ca trebuie sa astepte, cum isi imaginează tantalaii ca funcționează o rezervare? Nu ai de unde sa știi cat stau cei de dinainte la masa.
365 •25000 euro profit / zi
9125000 euro , nici nu mă gândeam să fac mai mult de 10 mil. Euro în mână la Cluj.
Ce-i mult, strica.
Ti GAN borat! Mars la mata!
Înainte treceți pe la mine dacă vreți să vă placă totul și să n-apucați a comenta prostii. Un proseco roze sau alb ca să vă dezvolte gustul pt preparate de nota 10. Pescobar- cel mai tare și râvnit comerciant al țării.
Prostimea sa pofteasaca la laturi !!!
Pofta Buna !!!
Mai înainte am plecat de acolo. Am comandat o conserva de sprot în ulei și după doua ceasuri a venit șeful de sala ca le pare rău, dar s-a terminat. Inadmisibil!
@Aristotel Mureșan : asta s-a ceri pe Paris…
@Aristotel Mureșan :
mai faceti multa reclama la mascariciul asta?
@x:
eu am mancat mai demult in Bucuresti,a fost decent.
Nu știu ce-am pățit de vineri încoace , dar nu exagerez, sunt în erecție încontinuu, azi nu știu cum ajung la restaurant ca deja mi-am legat-o în jurul pulpei, dar începe a mă jena de-a lungul genunchiului … ceva face prietenul meu Pescobar. Oare să fie efectul randunicii de mare sau doar a faptului ca mi- am spălat bine ochii cu toate prospaturile… Citeste mai departe
Acolo vor mânca doar prabusitii din viața asta :)
Oameni pe care cei ca infractorul asta de Pleshcobar, ii prostesc ca pe fraeeri :)
recomand, caracatita congelata de la selgros este excelenta
Am fost deja de cinci ori si totul a fost perfect: mancare, servicii, preturi. De aceea am si lasat peste 20 de review-uri de cinci stele, din pacate nu se poate de sapte stele ca in Dubai. Recomand cu tarie steakul de balena albastra adusa direct de la Muntele Athos.
@Untoldeanu client fidel: am stat vineri la masă unde sâmbătă m-am supărat pe patron ca mi-a dat prima masă pe dreapta , lângă vitrină cu deserturi și bucătărie, lui Dâncu si găștii de la Cluj… Adevărat ca vineri încă era praf pe masa și nu numai, dar așa-i dacă vrei să te ții de cuvânt clujenilor, dacă a spus șeful ca se poate , înseamnă ca se poate,… Citeste mai departe