Duminica 8 Septembrie

Cum să porți espadrile pentru bărbați? Un ghid de stil pentru bărbați moderni


Istoric asociate cu Spania și Riviera franceză, espadrilele sunt folosite din cele mai vechi timpuri pentru comoditatea lor și caracterul practic. În zilele noastre, espadrilele au devenit un element șic al modei masculine și reprezintă un element de bază în garderoba oricărui bărbat interesat de ultimele tendințe. Sunt foarte ușoare, confortabile și se potrivesc la orice eveniment din sezonul estival: atât ziua prin oraș, cât și la mare sau la piscină.

Espadrilele pentru bărbați sunt un tip de încălțăminte de vară ultra-casual pentru care se aplică recomandările generale ale pantofilor pentru vreme caldă: folosește-le pentru un stil relaxat și nu le purta cu șosete vizibile. 

Bărbații pot purta espadrile?

Absolut! Acest tip de încălțăminte este ideal pentru bărbații care doresc să iasă din monotonia pantofilor de vară. Consideră-le o alternativă la sandale sau la pantofi sport: pot fi asortate atât cu ținute mai luxoase, cât și cu pantaloni scurți și un tricou pentru scurte petreceri cu prietenii. Iar dacă încă eziți, iată mai jos câteva idei pentru a include espadrilele în ținutele tale de vară.

Espadrile pentru activitățile din viața de zi cu zi

Espadrilele și pantalonii scurți sunt cele mai populare articole de vară și, purtate împreună, reflectă un stil clasic, atemporal. Această combinație este probabil una dintre cele mai ușoare pentru că poate fi realizată cu articolele pe care deja le ai în garderobă. Espadrilele se pot asorta minunat cu o pereche de blugi învechiți și îți oferă una dintre rarele ocazii în care look-ul puțin dezordonat pare mai degrabă șic decât neîngrijit. Combinația de blugi și espadrile este, de asemenea, o oportunitate ideală de a te juca mai mult cu modelul și culoarea tricoului folosit. Așadar, ce optezi să asortezi cu espadrilele tale: tricourile bărbăteşti - cu dungi sau simple? Din fericire, nu este nevoie să alegi! Acest tip de încălțăminte se potrivește de minune cu orice model de tricou, la pachet cu o pereche de blugi slim fit. 

Sfatul nostru este să alegi espadrile din materiale de calitate, de la designeri renumiți, atenți la detalii și la tendințele modei. În gama MODIVO găsești zeci de modele de la branduri precum Boss, Tommy Hilfiger sau Pepe Jeans, în variantă casual sau elegantă, în culori clasice sau cu imprimeuri extravagante. 

Pot purta espadrile la ocazii formale?

Pentru ocazii mai formale, alege espadrile bărbătești elegante, cu partea superioară din piele naturală de antilopă și evită blugii din denim învechiți. Asortează unul din tricourile polo pentru bărbați din garderobă sau cu o cămașă mai specială și completează-ți ținuta cu un blazer croit pentru evenimente speciale.

Purtarea espadrilelor cu pantaloni chino este o abordare mai elegantă și oferă mai multe opțiuni de ținute smart casual prin schimbarea rapidă a tricoului. Optează pentru pantaloni chino clasici bej sau maro, purtați cu espadrile bleumarin și un tricou alb pentru un look atemporal care te va ajuta să arăți impecabil în această vară.

pot-purta-espadrile-la-ocazii-formale.jpg

Iar dacă te simți curajos, poartă-ți espadrilele cu pantaloni chino roșii sau bleumarin și o cămașă albastru deschis. Ținta poate fi completată doar cu cravată pentru ocazii formale, fără alte accesorii deosebite.

Așadar, espadrilele din material textil sau piele au devenit elemente de bază în garderoba unui bărbat modern, fiind perfecte atât pentru ieșirile cu prietenii, cât și pentru ocazii speciale sau o zi la birou.

Comentarii Facebook