Diandra, ispita din Cluj, l-a dezarmat total pe Andrei Rotaru, la Insula Iubirii. Gestul lor n-a rămas fără ecou în vila soției


Au fost zile complicate și agitate, cu distracţie fără limite, dar și cu deziluzii și șocuri ȋn cel mai nou episod al reality show-ului „Insula Iubirii”. 

Pasiunea s-a dezlănţuit surprinzător de rapid și de intens pentru Andrei Rotaru, el și ispita din Cluj, Diandra, alegând să nu se mai ascundă ȋn niciun fel și să se sărute ȋn văzul tuturor: „Sunt la fel de surprins ca și voi. Era o șansă la 100 de milioane să se ȋntâmple!”, a dezvăluit concurentul la testimonial. 

Gestul lor nu a rămas ȋnsă fără ecou ȋn vila soţiei lui. „Nu ar trebui să ȋi doresc răul, dar mi-aș dori să primească o palmă de la viaţă, să ȋnţeleagă că nu e bărbatul ăla perfect care se dădea!”.

Cine este Diandra, ispita din Cluj care l-a cucerit iremediabil pe Andrei Rotaru la Insula Iubirii

Diandra Moga, în vârstă de 27 de ani, este o tânără pasionată de fashion, care locuiește în Cluj și a cunoscut celebritatea după ce a devenit tot mai activă în mediul online. Acum, nu mai este recunoscută pe stradă doar de urmăritorii săi de pe rețelele sociale, ci și de un număr mult mai mare de persoane. Motivul? Este una dintre ispitele feminine ale sezonului 8 al emisiunii „Insula Iubirii”, unde l-a cucerit pe Andrei Rotaru.

Tânăra a reușit să își transforme pasiunea pentru modă în business, așa că la ora actuală are propriul brand. Hainele Diandrei Moga sunt la mare căutare, iar pagina de Instagram pe care le promovează are peste 10 mii de urmăritori. În curând, va fi gata și site-ul de unde vor putea fi comandate.

Succesul din online și norocul în afaceri nu pot compensa, din păcate, ghinionul ei în dragoste. Diandra Doris a mărturisit că s-a înscris la „Insula Iubirii” după o serie de dezamăgiri în plan amoros.

yu.jpeg

Comentarii Facebook