Filmul anului 2024. Părinții se înghesuie să-l vadă cu copiii în cinematografe/A spulberat așteptările pe piață internă și a depăşit „Dune: Part 2”


Un film plin de emoţie al Disney şi Pixar, este primul film al anului care atinge 1 miliard de dolari la box office la nivel mondial, scrie Variety.

După 19 zile de la lansare, continuarea animaţiei a avut încasări de 469,3 milioane de dolari în America de Nord şi de 545,5 milioane de dolari la nivel internaţional, pentru un total de 1,015 miliarde de dolari la nivel mondial. 

Când "Inside Out 2" a intrat în cinematografe la 14 iunie, filmul a spulberat aşteptările cu 151 de milioane de dolari pe piaţa internă şi a depăşit "Dune: Part 2" (711 milioane de dolari) ca cel mai bun debut al anului. A fost, de asemenea, primul film de la "Barbie" (162 de milioane de dolari) din iulie anul trecut care a debutat cu peste 100 de milioane de dolari. De atunci, cel de-al doilea "Inside Out" şi-a păstrat primul loc în clasament timp de trei weekenduri consecutive şi a devenit filmul cu cele mai mari încasări pe plan intern şi global din 2024.

Continuarea filmului a ajuns pe marele ecran la aproape 10 ani după aventura originală despre sentimente - inclusiv Bucuria (Amy Poehler), Tristeţea (Phyllis Smith) şi Furia (Lewis Black) - ale unei tinere pe nume Riley. Continuarea, regizată de Kelsey Mann la debutul său în lungmetraj, o are din nou ]n centru pe adolescenta Riley, care descoperă noi emoţii de Anxietate (Maya Hawke), Invidie (Ayo Edebiri), Ruşine (Paul Walter Hauser) şi Nostalgie (June Squibb) în timp ce se îndreaptă spre tabăra de hochei pe timpul verii.

Comentarii Facebook