Fostul soț al celebrei clujence Ioana Grama este acum pilot. Alex explică de ce întârzie avioanele vara: „Îndemn la răbdare” - VIDEO


Alex Tăgurean a devenit cunoscut publicului larg prin prisma relației pe care a avut-o cu celebra influenceriță clujeană Ioana Grama. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste, iar micuța Ayana, fetița care a venit pe lume în anul 2019 i-a făcut cei mai fericiți părinți. În urmă cu ceva vreme însă, cei doi au decis că le-ar fi mai bine dacă ar merge pe drumuri diferite. Acum, Alex Tăgurean a devenit un cunoscut pilot de linie și le-a explicat fanilor săi de ce întârzie avioanele vara. 

„De ce întârzie avioanele vara?

1. Unu la mână, sunt mai multe avioane pe cer. Toată lumea merge în vacanță, sunt foarte multe zboruri charter și asta înseamnă multe restricții la controlul de trafic. 

2. Doi la mână, deasupra Ucrainei nu se zboară. Toată lumea ocolește Ucraina, iar acele culoare de zbor din preajma ei sunt foarte aglomerate.

3. Trei la mână, dacă sunt zone cu furtuni, cu vreme rea, toată lumea le ocolește, asta se adaugă la întârzieri și la restricții bineînțeles”, a transmis pilotul.

Pe lângă acestea, Alex spune că de vină ar fi și defecțiunile găsite la aeronavă.

„Dacă mai pui la toate aceste lucruri și o defecțiune a aeronavei, faptul că aeroporturile fac cu greu față la numărul mare de zboruri, se adună și la sfârșitul zilei se poate ajunge la întârzieri destul de mari. Oricum, călătoriți cu plăcere, dar îndemn la calm și răbdare, vrem să-i ducem pe toți la destinație, să vă bucurați de vacanță”, explică Alex Tăgurean.

Comentarii Facebook