Revelion, „la pachet”: Cât costă o masă completă dacă e comandată de la restaurant
Nu toţi pleacă de acasă în noaptea de Revelion şi nu toți se pricep la bucătărie, plus că mulţi nu au timp, aşa că românii au acum soluţii şi pentru aceste cazuri.
Atunci când timpul ne e duşman, bucătarii ne devin cei mai buni prieteni şi ne pun pe masă cam ce şi-ar pune şi ei pe masă. În jur de 200 de lei costă un platou de 2 kilograme. Dacă vreţi un platou tradiţional cu cârnaţi, cartaboş şi tobă mai scoateţi din buzunar încă 150 de lei, iar dacă vreţi şi piftie costă 50 de lei o jumătate de kilogram. Cam acestea ar fi preţurile pentru un antreu complet.
„Pe masa de Revelion, ca fel principal, punem un peşte foarte bun - dorada - care se face cu ierburi aromatice, cu lime, cu rozmarin. După care avem prepeliţă, cu portocală, iar ca garnitură avem cartofi la cuptor sau orez sălbatic”, a declarat bucătarul Robert Massong, potrivit Observator.
6 Comentarii
Asa fac toate femeile inteligente, realizate profesional și conștiente de valoarea lor. Nu ca toate gospodinele casnice, în capot si basma mirosind a prajeala, sclave supuse ale abrutizatului lângă care își duc traiul.
evitati dorada si, in general, orice mancare mai rar ceruta! altfel, toxiinfectia alimentara e garantata
@nelu v.: Dorada este plină de oase, este ca și cum din pui ai mânca numai tacamurile.
@Nu mai existe gospodine,doar parasute cu aere de femei,majoritatea nespalte,neingrijite.: Aia e frate. Daca asa femeie ti-ai luat, sa te speli pe cap cu ea. Noi altii am dat de cele bune!
@ttt: Amu si fu*tai pana-i pika plomba si mancare, ce vrei. Aduce Globo, platesti in avans zmart, cu apu'. Pana vine o tragi pe gospodina din fata, vine mancarica, bagati la badoc, apoi o tragi din spate, apoi de desert o frisca-n freza si gata cu sarbatorile!