Topul celor mai populare mâncăruri din România, care îi impresionează pe străini. Marea câștigătoare, o delicatesă și pentru mulți români
Gustul îmbietor al tradițiilor culinare românești prinde viață în fiecare mușcătură din delicioasele preparate ale bucătăriei autohtone. Cele mai populare preparate culinare din țara noastră, care îi impresionează pe străini, au fost cuprinse în cadrul unui top.
Publicația Taste Atlas a realizat un top al celor mai populare preparate românești, preferate de străini.
Pe locul 10 se află ciorba de pui, Pe locul 9 este ghiveciul de legume, iar pe locul 8, ciorba de burtă. Ciorba de fasole se situează pe locul 7. Pe locul 6 sunt chiftelele. Pe locul 5 este pasca, iar pe 4 mămăliga.
În topul clasamentului avem pe locul 3 borșul, pe locul 2 cozonacul, iar marii câștigători sunt mititeii, preferați, de altfel, și de mulți români, potrivit tasteatlas.com.
1 Comentariu
Habar na-re streinii ce buna ieste o friptana din gaina neagra culeasa de pe apa...