Cum se gătește un ”clisburger”! Chef Adi Hădean și-a surprins ”micii” invitați la masă cu o rețetă de-ți plouă în gură - FOTO
Chef Adi Hădean a relatat un incident amuzant, cu care sigur se confruntă mulți. Faimosul bucătar a avut invitați copii la masă, iar pentru a-i face să mănânce a apelat la toate trucurile.
”Am avut copii la masă. Din ăștia moderni, care nu mănâncă nimic. Până la clisa (slănină) friptă și pita cu cartofi picurată cu untură din slana afumată, cu brânză de burduf și ceapă verde. Aici ne-am împăcat”, a relatat chef Hădean.
Nici nu ne mirăm de ce, dacă ne uităm la imagine.
Un fan al lui Hădean a spus că face așa ceva des și i-a dat și un nume: ”clisburger”.
”Noi îl numim "clisburger"!
E foarte interesant pt. copii când mănâncă clisburger! Și mie îmi place, recunosc... Se vede…”, a spus acesta.
Rețeta este simplă și gustoasă. Trebuie slănină prăjită bine, pită de casă, brânză de burduf și ceapă verde tăiată.
Poftă bună tuturor!
2 Comentarii
Ghibolu asta vinde carne ieftina de vaca batrana din Polonia tinuta la maturat cu soda la pret de vita Kobe.
O rețetă demnă de un super "chef": pită cu slană. Dacă atâta a putut "artistul" ăsta culinar, înseamnă că toți oamenii de la țară au câteva stele Michelin...