Tocăniță de toamnă, rețeta lui chef Sorin Bontea! Bucătarul a dezvăluit fanilor și care este ingredientul minune pe care îl folosește
Sorin Bontea a lansat o nouă rețetă de tocăniță de toamnă, extrem de delicioasă. Bucătarul a dezvăluit fanilor săi ingredientul secret care oferă gulașului tradițional un gust irezistibil. Un aspect important este că această mâncare poate fi preparată cu ușurință și într-o bucătărie de apartament.
Tocănița de toamnă este un preparat tradițional, ideal pentru a fi gătit într-un ceaun. Pentru a obține o combinație perfectă de arome, este esențial ca ingredientele să fie gătite la foc mic, fie pe aragaz, fie pe plită.
Tocăniță de toamnă, rețeta lui chef Sorin Bontea
Ingrediente:
- carne de vită tăiată cuburi cât unghia,
- ceapă,
- chimen măcinat,
- chimen semințe,
- boia iute și dulce,
- pastă de tomate,
- cartofi,
- ulei,
- ardei gras
- morcov
Mod de preparare
Se călește ceapa cu morcovul până devine galben aurie. Se adaugă boia iute, dulce, chimen măcinat. Se călește 2 minute, adaugi un pic de apă, mai lași să fiarbă 3 minute, mai adaugi un pic de apă (se repetă de 3 ori). Se adaugă pasta de tomate, se mai călește 3 min, dacă e cazul se mai adaugă apă.
Se pune carnea, se călește până prinde culoare, se pune apă (ca pt o ciorbă), sare, piper măcinat și lăsăm să fiarbă. Când e carnea aproape gata, se adaugă cartofii și ardeii grași și se continuă fierberea până e gata.
La final, Sorin Bontea a dezvăluit și secretul său pentru și mai multă savoare. Acesta adaugă semințe de chimen prăjite.
0 Comentarii