Care sunt alimentele pe care trebuie să le EVIȚI pentru a nu face toxiinfecție alimentară. Ce spune un specialist



Unul dintre cei mai cunoscutți specialiști în toxiinfecţie alimentară a nominalizat şase alimente pe care nu le consumă niciodată.

Bill Marler, un avocat din Washington, SUA, a petrecut ultimii 20 de ani studiind cauza îmbolnăvirii oamenilor cu bacteria E. coli, Salmonella sau alte afecţiuni cauzate de obiceiuri alimentare, descoperind o serie de produse pe care nu le-ar consuma în veci, notează Daily Mail, citat de Mediafax.

Pe primul loc în clasament se clasează scoicile crude, Marler precizând că s-a confruntat cu mai multe cazuri de îmbolnăviri cauzate de consumul animalelor marine cu cochilie în ultimii cinci ani decât în ultimele două decenii.

Iată care este lista ista completă a lui Bill Marler cu alimente de evitat pentru a nu face toxiinfecţie alimentară:

1. Scoici crude

2. Fructe sau legume tăiate bucăţi şi puse la vânzare

3. Seminţe germinate

4. Carnea făcută în sânge

5. Ouă negătite

6. Lapte şi sucuri nepasteurizate.

Comentarii Facebook