Ce să nu mănânci la McDonald's şi Subway! Citește dezvăluirile unui angajat


Angajații giganților McDonald's şi Subway dezvăluie în presa din SUA ce e nu trebuie să mâncam de la restaurantele fast-food ale celor două lanțuri internaționale.

Cei care cred că sandwich-urile cu pui la grătar sunt bune se înseală. "Pentru a împiedica pieptul de pui să se lipească de grătar şi pentru a-l păstra suculent, folosim margarină lichidă în cantităţi destul de importante", a declarat un angajat, potrivit Forbes.com.

De asemenea, nici salatele sau sandwich-urile cu ton nu sunt cele mai sănătoase. Tonul este ”inecat” în maioneză pentru un gust mai bun. 

În ceea ce privește băuturile răcoritoare servite la pahare, cu gheaţă, trebuie evitate. Pe langă faptul că acestea conțin foarte mult zahăr, maşinile de produs gheaţă nu sunt cele mai igienice. "De obicei, maşinile astea funcţionează până când nu mai produc gheaţă. Pentru ca asta să e întâmple, trebuie să adune cantităţi absurde de murdărie, calciu şi alge", a explicat un angajat.

Comentarii Facebook