Cum arata cartofii prajiti McDonald's si KFC dupa 3 ani de la cumparare
Un client al lanturilor de fast-food a facut un experiment si a pastrat timp de trei ani in doua borcane cate o portie de cartofi prajiti de la McDonald's si KFC.
Experimentul a inceput in 23 decembrie 2008 si s-a terminat zilele trecute. Specialistii sustin ca orice aliment netratat, pastrat in borcan, incepe sa se descompuna dupa aproximativ zece saptamani. Cartofii de la McDonald’s au ramas aurii, in timp ce portia de la KFC s-a alterat.
Rezistenta mare a primului produs poate fi explicata prin folosirea unor conservanti puternici si aditivi, in baza unei retete secrete.
Michael Pollan, medic american specializat in probleme de alimentatie si nutritie, a spus: "Nu mancati ce nici bacteriile nu-si doresc, pentru ca ele nu sunt proaste", scrie lainformacion.com.
3 Comentarii
Inca o "stire" din categoria urban legends - normal ca nu se preizeaza sursa, da' suna interesant.. :) Oricine a uita 2-3 zile niste cartofi de la McDonalds pe masa stie ca mucegaiesc ca orice alti cartofi.. French fries de la fast fooduri nu sunt nesanatosi pentru ca ar contine cine stie ce chimicale, ci pentru continutul mare de calorii care logic… Citeste mai departe
subway e chiar sanatos daca nu stiai.. in SUA face parte din Asociatia Doctorilor si chiar recomanda Subway vs McDonalds pt raportul calorii putine/grasimi f putine... legumele sunt toate fresh, care sunt cele mai sanatoase
@Casiope Roua: interesant? nu prea, face parte deja din cotidian. si trist e pt cei care consuma asa ceva, indiferent ca-i de la McD, Kfc, BK, Harvey's, Subway samd... oricum, viata-i plina de alegeri: fastfood, slowfood, in final toti murim. unii mai repede, altii mai tarziu ;)