Cum deosebeşti roșiile de import de cele românești
Roșiile românești sunt la căutare pe piață, dar uneori este greu să le deosebești de produsele de import.
Roşiile româneşti nu au o formă şi o culoare perfectă, dar sunt mult mai sănătoase, mai gustoase şi au coaja moale.
Roşiile din import au coaja tare și în interior o porțiune verde, lemnoasă, care le permite să reziste mult timp. Aceste roșii sunt tratate cu substanţe chimice, scrie romaniatv.net.
2 Comentarii
N-are rost sa comentam, e de o prostie rara...Cand vreti discutii serioase despre legume va invitam la USAMV Cluj, nu la badea Gheo' din piata.
"din import au coaja tare și în interior o porțiune verde, lemnoasă,"
Te-n mata de prostalau , bine ca nu dai asa : deosebirea este data de concentratia atomilor ce au o pondere de 66,732891%la cele indigene si 43,6341% la cele din import - romane verifica la taraba !
Da vizual, la pipait ceva ca omul nu te lasa sa scoti brisca in tirg sa-i tai… Citeste mai departe