Duminica 8 Septembrie

Gigi Becali:"Asztalos trebuie să fie dat afară”. Propunere BOMBĂ pentru președinția CNCD



În modul său caracteristic, Gigi Becali a comentat la propunerea lui Dumitru Dragomir pentru schimbarea lui Csaba Asztalos din funcția de președinte al Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării(CNCD) și a venit cu o propunere bombă.

"Asztalos trebuie să fie dat afară și în locul lui trebuie pus un țigan! Ungurii sunt împotriva românilor", a declarat Gigi Becali la GSP TV.

"Noi avem o comunicare instituţională cu UEFA. I-am informat cu toate incidentele care s-au petrecut în ultimii doi ani şi ne-au spus că au desemnat un ofiţer de disciplină, pentru a analiza ceea ce am sesizat. Există o plângere la UEFA din câte ştiu eu pe probleme de rasism în urma meciului cu FC Copenhaga, făcută de observatorii partidei, nu a venit din partea CNCD. Am înţeles că se referă la ceea ce s-a întâmplat la finalul partidei, după meci, când au mers oficialii şi jucătorii să salute galeria. Am înţeles că acolo au fost probleme, eu nu am fost la acea partidă", declarase, marţi, Csaba Asztalos.

"Nu ştiu de unde e informaţia asta, am fost sunat chiar şi de ziarişti din Ungaria să mă întrebe acest lucru! Să o luăm cu începutul: nu-l cunosc şi nu am vorbit niciodată cu Csaba Asztalos, nu ştiu de unde ar avea asemenea informaţii. Doi, raportul meu către UEFA e unul secret! Nu e trimis pe mail, există o linie directă prin care eu am comunicat direct oamenilor de la forul continental", a declarat Marton Esterhazy pentru Gazeta Sporturilor.


Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, marţi, că va propune Guvernului să-l schimbe imediat pe Asztalos Csaba Ferenc de la conducerea CNCD.



Sursa: realitatea.net

Comentarii Facebook