Guvernul isi asuma raspunderea pe programul anticriza

Guvernul isi asuma raspunderea pe programul anticriza, care cuprinde masurile de reducere a cheltuielilor bugetare asumate cu FMI.

?

"Propun ca modalitatea prin care sa punem in aplicare programul de reducere a cheltuielilor bugetare si de sustinere a activitatii economice sa fie angajarea raspunderii Guvernului", a declarat premierul Emil Boc la inceputul sedintei de Guvern de astazi. El a apus ca aceasta masura va permite aplicarea programului de la inceputul lunii iunie. ?

?

"Continutul proiectului de lege care va viza asumarea raspunderii sa fie discutate in Coalitie, dupa care aprobate in Guvern si angajata raspunderea in fata Parlamentului", a spus Emil Boc.

?

El a precizat ca nu actualul Guvern este vinovat de derapajele si greselile salariale din perioada 2007-2008 si ca in 2009 a reusit sa opreasca cresterea cheltuielilor.

?

"Parlamentul va decide in utlima instanta daca doreste ca Romania sa merga intr-o directie buna, cu crestere economica", a mai spus premierul. Guvernul analizeaza astazi masurile de combatere a evaziunii fiscale.

Comentarii Facebook