Duminica 8 Septembrie

Ilie Năstase, despre români: ”Suntem fricoşi, laşi şi mincinoşi”

 

Ilie Năstase a vorbit în direct la Radio 21 despre România. ”Vreau o ţară aşezată”, a spus primul număr unu mondial în tenis.

 

Invitat în această dimineaţă în studioul Radio 21 să dea startul petrecerii de Ziua Naţională împreună cu matinalii, Ilie Năstase a fost impresionat până la lacrimi de interpretarea de excepţie a Ancăi Maco şi a lui Orlando, care au cântat ”Treceţi batalioane române Carpaţii”.

 

Suntem fricoşi, laşi şi mincinoşi, trebuie să existe un vaccin pentru asta”, a spus marele campion, care a spus și că e mândru că e român.

 

Poate nu-i timpul trecut să plec de tot din România, să mă stabilesc în altă parte. Sunt sătul până peste cap!”, a declarat în urmă cu câțiva ani Ilie Năstase. ”Din 1999 până în ziua de azi nu s-a schimbat absolut nimic. Pe cei de 20 de ani ar trebui să-i facem să înţeleagă democraţia. Oamenii trebuie în primul rând să se schimbe. Din păcate, unii dintre ei pot fi aduşi pe calea cea bună doar cu bătaia, ca pe vremea lui Ceauşescu!”, conform realitatea.net.

Comentarii Facebook