Mircea Badea: "As putea sa trag cu pistolul intr-un caine, daca ma musca. Cei care au tras la Vantu sunt niste prosti"


Mircea Badea, realizatorul emisiunii "In Gura Presei", a marturisit ca nu ar sta pe ganduri sa impuste un caine, daca ar fi atacat. Badea a spus, insa, ca anchetatorii care au impuscat cainele lui Vantu sunt niste prosti.

"Am un pistol cu bile de cauciuc, cu acte in regula, si chiar l-am scos o data cand am fost atacat de niste maidanezi. Asta e una, dar ce au facut astia la Vantu acasa e rusinos. Astia jucau in filmul ca ei sunt Walker politistul texan. Un singur cuvant poate caracteriza ce s-a intamplat in curtea lui Vantu, care nici nu era acasa: prostie. Stiu ca sunt in pozitia de forta, ca aparatul opresiv din Romania ii sustine si trag. E un caine liber, trag. Noi suntem in misiune, noi actionam drastic", a comentat Mircea Badea incidentul de la resedinta lui SOV, unde anchetatorii i-au impuscat cainele omului de afaceri.

Realizatorul emisiunii TV a mai spus ca in cazul retinerii lui Gigi Becali a fost justificata interventia in forta, pentru ca finantatorul Stelei avea oameni de ordine, dar la Vantu a fost totul diferit, pentru ca SOV nici macar nu era acasa.

Comentarii Facebook