Topul alimentelor pe care să le eviți pentru a avea respirația proaspătă
Respirația urât mirositoare poate fi cauzată de probleme stomacale sau dentare, însă aceasta poate avea ca sursă și consumul unor anumite alimente.
Iată ce alimente trebuie să eviți pentru a avea o respirație proaspătă:
1. Usturoiul
Cu un miros atat de intens de sperie si vampirii, usturoiul isi merita primul loc de pe aceasta lista. Nu doar ca are un miros greu de suportat atunci cand il consumi, dar este si greu sa scapi de acest odor. Iar asta pentru ca usturoiul contine o substanta, sulfura de metil alil, care nu poate fi metabolizata. In schimb, este eliminata prin respiratie si prin piele. Daca vrei sa te bucuri de usturoi fara sa ramai cu halena, incearca usturoiul la cuptor, un deliciu de sezon.
2. Cafeaua
Miroase minunat... pana sa ajunga in gura ta. Din acel moment, aciditatea si enzimele naturale din cafea se combina cu saliva intr-un mod foarte urat. Rezultatul? O respiratie deloc placuta.
3. Hreanul
Contine izotiocianat, un compus chimic care este folosit in industrie ca sistem de aparare naturala impotriva animalelor. Daca mananci hrean, vei tine la distanta si... oamenii.
Citeste mai multe pe Foodstory
2 Comentarii
Bine ca popt minca linistit cirnat afumat cu ceapa si sa bag vreo 300 de palinca de Zalau - dai jos un autobus , ce hrean si cafea , astea-s parfum .
m-am mai linistit, ceapa nu e in top