Duminica 8 Septembrie

Un belgian vede pozele pe care şi le fac românii cu telefonul lui, furat într-o vacanță din Spania

 

Un belgian, care a rămas fără telefonul mobil în timpul unei vacanțe în Spania, vede cu ajutorul unui soft instalat pe smartphone toate fotografiile pe care și le face o familie din România. 

 

Belgianul nu știe dacă aceștia sunt și cei care i-au furat telefonul, dar, în mod suspect, românii şi-au făcut şi ei vacanţa în stațiunea Lloret de Mar, iar belgianul le recunoaște feţele unora.

 

Yannick De Neef şi-a făcut un blog unde încarcă toate pozele făcute de mai mulţi români care îi folosesc telefonul mobil. ”Am economisit bani şi mi-am cumpărat un HTC One X pentru a putea documenta toată călătoria pe telefon”, a povestit belgianul pe blog, unde a scris că și prieteni sale i-a fost furat telefonul în același timp.

 

Cei doi au apelat la poliție, fără succes. După trei luni de la incident, pe 9 septembrie 2012, belgianul a început să primească fotografii în Dropbox din ”Camera uploads”, printr-un soft al telefonului, scri rtv.net.

 

Smartphone -ul este folosi de o familie din Tulcea, iar în fotografii apar diverse persoane înconjurate de mormane de bani. 

 

După ce belgianul și-a spus povestea pe blog, familia din Tulcea a început să şteargă pozele.

Comentarii Facebook