Vineri 27 Septembrie

8 joburi pe care le poti face de acasa!

 

Exista slujbe care pot fi duse la bun sfarsit de acasa, scrie eva.ro. Iata 8 joburi pe care le poti face fara a fi nevoit sa te prezinti la birou.

Call center

Slujba de operator de call center nu necesita prea multa pregatire. Fiecare companie isi pregateste angajatii printr-un scurt curs, iar acasa vei avea nevoie doar de o conexiune buna la internet si o pereche de casti cu microfon. Cele mai multe slujbe de acest tip implica convorbiri pe teme tehnice, astfel ca va fi nevoie sa studiezi un manual, insa vei primi si proceduri foarte stricte pentru convorbiri.

Web design

Cu un curs de pregatire si cu putina ambitie, poti invata sa creezi pagini web impresionante in doar cateva luni. Ca PFA, poti pastra o parte cat mai mare din profituri, dar sunt si multi angajatori care prefera ca web designerul full-time sa lucreze de acasa. Cel mai folosit limbaj pentru crearea paginilor web este Java, insa unii clienti prefera in continuare paginile realizate in PHP.

Tehnoredactare

Cunostintele solide de Microsoft Office pot fi un atu pentru cei care vor o slujba de tehnoredactare. Fie ca este vorba de tabele pentru protectia muncii pentru firme mici sau de joburi oferite de reviste sau site-uri romanesti, tehnoredactarea este in general privita ca slujba part-time, astfel ca vei avea nevoie sa aduni mai multe proiecte pentru a castiga un "salariu" bun.

 

Vezi mai multe AICI.

Comentarii Facebook