Miercuri 18 Septembrie

A fost scandal pe Transfăgărăşan! Un turist i-a înjurat pe inginerii silvici că nu l-au lăsat să se apropie de un urs, cu bebelușul în brațe


Pe Transfăgărășan a izbucnit un scandal după ce un turist s-a oprit să fotografieze un urs în timp ce specialiștii silvici încercau să-l relocheze. 

Când aceștia i-au atras atenția că se află într-o situație periculoasă, turistul a devenit agresiv și a început să se certe cu echipa silvică. Bărbatul s-a apropiat de urs, ținându-și copilul în brațe. A fost nevoie de intervenția jandarmilor pentru a restabili calmul individului și a preveni un posibil incident.

„Când am văzut că a oprit am deschis geamul și am strigat la el că nu are voie să oprească. Inițial eu am vorbit către șofer n-am știut că mai este cineva în mașină. 

Șoferul mi-a făcut așa cu mâna că să stau că are și el chipurile o poză de făcut sau ceva și după câteva secunde s-a dat jos din mașină bărbatul despre care am vorbit cu un copil în brațe de câteva luni. 

Atunci într-adevăr am ridicat mai mult tonul și i-am spus că e inconștient nu poate să facă așa ceva să pună în pericol copilul în primul rând și pe el”, explică Mihai Coman, inginer la Direcția Silvică, potrivit Antena 3 CNN.

Comentarii Facebook