„Am ales să ne creștem copiii în România și nu în SUA!”. Un american s-a mutat în România cu familia și nu regretă nimic - VIDEO


Un american care s-a mutat cu familia în România a explicat că a ales această țară pentru a-și crește copiii, considerând-o locul ideal pentru acest lucru. 

Într-un videoclip postat pe TikTok, el a subliniat că valorile fundamentale ale românilor au fost motivul principal care l-a determinat să opteze pentru România în detrimentul Statelor Unite.

„Unul dintre motivele pentru care am ales să ne creștem copiii în România și nu în SUA este că România încă practică ceea ce eu numesc triada nucleară. Adică să îți iubești familia, să te iubești pe tine însuți și să îl iubești pe Dumnezeu. Și cred că acest lucru este atât de important pentru dezvoltarea unui copil pentru a deveni o ființă umană bună și decentă,” a spus acesta, potrivit stiridiaspora.ro.

Acesta a mai spus că deși el nu este neapărat religios, consideră că este esențial ca fiecare persoană să aibă o credință fundamentală în iubirea față de familie, față de ceilalți și față de ceva mai mare decât ei înșiși.

„Este corect să vă iubiți unii pe alții și este corect să iubiți ceva sau pe cineva mai mare decât voi înșivă, iar exemplul meu este Dumnezeu. Noi toți credem în Dumnezeu în această familie. Vreau să știu ce credeți, dacă credeți că acesta este unul dintre lucrurile care fac ca România să fie atât de perfectă, spuneți-mi”, a mai spus bărbatul.

Mai mulți utilizatori au aprobat decizia bărbatului de a se muta în România, iar acestea le-a răspuns, precizând din nou că i se pare că țara noastră este cel mai bun loc în care să își crească copiii.

„Aveți dreptate. SUA a fost minunată pentru mine și soția mea în primii ani de viață, dar acum, cu un copil, trebuie să ne gândim ce este mai bine pentru el, iar răspunsul este România, fără îndoială”, a mai scris el.

Comentarii Facebook