ANM a actualizat prognoza meteo! Vremea în Transilvania în următoarele două săptămâni/Când încep ploile


Administrația Națională de Meteorologie a actualizat prognoza meteo pentru perioada 2 - 15 septembrie 2024. 

Prognoza meteo pentru Transilvania

Vremea va fi călduroasă în primele zile ale intervalului, când media maximelor va fi de 30...31 de grade. În perioada 5 – 10 septembrie, vremea se va răci ușor, astfel că media maximelor se va situa în jurul a 28 de grade. 

Ulterior zilei de 10 septembrie, procesul de răcire a vremii va continua, astfel că, până la sfârșitul intervalului de prognoză, media maximelor se va situa în jurul a 24 de grade. Pe tot parcursul intervalului de prognoză, cu ușoare variații de la o noapte la alta, media minimelor va fi de 12...13 grade.

Probabilitatea pentru ploi va fi mai mare în intervalul 12 – 15 septembrie.

Prognoza meteo la munte

În primele zile ale intervalului media maximelor va fi de 22...23 de grade, apoi în perioada 5 – 10 septembrie, cu ușoare variații de la o zi la alta, aceasta se va situa în jurul a 20 de grade. Ulterior zilei de 10 septembrie, procesul de răcire a vremii va continua, astfel că, până la sfârșitul intervalului de prognoză, media maximelor va fi de 15 grade. În intervalul 2- 15 septembrie, cu ușoare variații de la o noapte la alta, media minimelor va avea valori cuprinse între 8 și 12 grade, cele mai mari valori urmând a se înregistra în primele 3 nopți, iar cele mai mici valori, în nopțile de 14 și 15 septembrie.

Probabilitatea pentru ploi va fi mai mare în intervalul 5 – 15 septembrie.

Comentarii Facebook