Antonia a semnat un contract ca să promoveze o casă de pariuri. Pe ce sumă și-a vândut vedeta imaginea


Casele de pariuri au folosit din plin vedetele pentru a promova jocuri de noroc. Nume cunoscute au apărut în reclame TV sau au promovat pariurile pe online, iar acum o nouă vedetă se alătură celor care fac profit din adicțiile oamenilor. Antonia, una dintre cele mai celebre cântărețe din România va colabora cu Betano. Artista și-a dat acordul de a-i fi folosită imaginea pentru 2,2 milioane de euro.

Pe modelul starurilor americane, Antonia a semnat un contract de imagine care depășește tot ce s-a semnat până acum în România, oferta casei de pariuri fiind de nerefuzat! Astfel, pentru trei ani, timp în care va fi imaginea casei de pariuri, Antonia va încasa nici mai mult, nici mai puțin de 2.200.000 de euro, scrie Cancan.

Partenera de viață a lui Alex Velea va interpreta melodii special făcute pentru seria de reclame TV ale campaniei Betano, denumită „Următorul Casino Hit poate fi al tău”.

Antoniei îi merge cum nu se poate mai bine pe plan financiar. Pe lângă concerte și emisiunile la care este invitată, artista are câteva contracte stufoase de imagine, dar se pare că nu a rezistat tentației de a promova și o casă de pariuri.

Aproximativ 2,4 milioane de români au jucat cel puțin o dată în viață jocuri de noroc

Aproape o sută de mii de persoane din România ar avea nevoie de consiliere de specialitate pentru tratarea problemelor de dependență în cee ace privește jocurile de noroc. Sociologii spun însă că numărul persoanelor dependente este uriaș și cu greu poate fi cuantificat. În tot acest timp, statul, principalul beneficiar, fără prea multe politici de conștientizare a pericolului social, încasează aproape două miliarde de euro pe an din această industrie.

Jucătorii care au pierdut simțul realității spun că ar fi putut face averi dacă s-ar fi oprit la timp. Oficialii spun că incidența de joc în România este estimată la 15%, adică, aproape 2,4 milioane de români au jucat cel puțin o dată în viață. Din păcate, în România jocurile de noroc sunt o activitate total scăpată de sub control, statul român gândește mai degrabă din prisma banilor la buget și mai puțin prin sănătatea socială, spun sociologii. 

Comentarii Facebook