Duminica 8 Septembrie

Atentat la viața lui Donald Trump! Fostul președinte, împușcat în ureche. Atacatorul și o persoană din public au murit VIDEO


Fostul preşedinte Donald Trump, candidat republican la alegerile americane din noiembrie, a fost evacuat de la un miting de campanie în Pennsylvania, cu sânge pe față, după ce s-au auzit mai multe focuri de armă, conform Reuters.

Donald Trump, care tocmai îşi începuse discursul, a fost imediat doborât la pământ de agenţii Secret Service. După câteva clipe, s-a ridicat, înconjurat de agenţii care l-au escortat de la scenă până la maşina lui. El şi-a ridicat pumnul în aer, sfidător, în aplauzele susţinătorilor săi.

FBI, care a preluat ancheta, a spus că atacul asupra lui Trump a fost o „tentativă de asasinat”. „În această seară, am avut ceea ce numim o tentativă de asasinat împotriva fostului nostru președinte Donald Trump. Este încă o scenă activă a crimei”, a spus Kevin Rojek, agentul special responsabil al biroului FBI din Pittsburgh.

El a spus că autoritățile încearcă „să identifice persoana care a făcut acest lucru și motvivele sale”, și a cerut publicului să contacteze autoritățile dacă au orice informații care ar putea ajuta.



Comentarii Facebook