Duminica 8 Septembrie

Bianca Drăgușanu a fost săltată de mascați. E acuzată de evaziune fiscală, după ce ar fi vândut haine de peste 2 milioane de lei și nu ar fi plătit taxe


Bianca Drăgușanu a fost ridicată de mascați fiind implicată într-un dosar de evaziune fiscală alături de alte 3 persoane. 

Aceștia sunt acuzați că nu ar declarat la stat veniturile obținute din vânzarea unor haine de lux dintr-un magazin cu articole vestimentare, au dezvăluit surse judiciare pentru antena3.ro

”Astăzi 18 iulie 2024, începând cu ora 07.00,  poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice -  Sector 4 pun în aplicare 6 mandate de percheziţie domiciliară şi patru mandate de aducere, într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală. În fapt, în perioada 2017- 2023, patru persoane, având calitatea de administratori ai unei societăţi comerciale, ar fi omis să evidenţieze în documentele contabile şi să declare la organele fiscale venituri în valoare de peste 2.400.000 de lei, provenite din comercializarea de articole vestimentare de lux”, a transmis, joi, Poliţia Capitalei.

Suspecții ar fi adus haine de lux din Turcia pe care le-ar fi vândut prin intermediul firmei ca produse proprii, fără să declare veniturile.

Vedeta neagă vehement acuzațiile și susține că ar fi fost doar imagine brandului fără a avea vreo implicație în afacere.

„Am fost strict imaginea acestei societăți. Nu am avut nicio implicare în desfășurarea activității acesteia.”, susține vedeta.


Comentarii Facebook