Care sunt cele mai furate obiecte de pe litoral. Românii nu se sfiesc să ,,strângă suveniruri” din hoteluri! Doi turiști au vrut să ia șezlongurile acasă


Sezonul vacanțelor e în toi, iar hotelurile de pe litoralul românesc sunt pline de turiști români și străini care așteaptă să se bucure de un concediu relaxant la malul mării. 

La plecarea lor din hoteluri, unele obiecte ajung însă în valizele turiștilor.

Printre cele mai populare ,,suveniruri” se numără prosoapele și umerașele, potrivit observator.ro.

"Prosoapele, fetele de pernă, protectoarele de pat, uneori chiar și veiozele, becurile, umeraşele. Ei cred că li se cuvin", a povestit un şef de recepţie. 

Topul este completat de telecomenzi, obiecte de decor precum tablouri sau chiar și cheile camerei.

,,Există posibilitatea să plece efectiv cu cheia. Uneori recuperăm, pentru că avem numărul de telefon și sunăm, alteori nu, facem dubluri.

La check-in, odată cu cheia, predăm și telecomanda de aer condiționat și TV, cu rugămintea, la check out să aducă din nou telecomanda.", a adăugat femeia. 

Nici restaurantele nu scapă de turiștii cleptomani. 

"De pe bucătărie în general, lingurițele sunt cele mai căutate, apoi furculițele, ceșcuțele de cafea", a adăugat managerul unui hotel pentru sursa citată. 

Unii turiști încearcă să întindă limitele la maxim însă. Administratorul unei plaje spune că doi vizitatori au încercat să-și ducă și șezlongurile acasă, după o zi pe litoral. 

"Cel mai mult și cel mai mult se pleacă cu scrumierele. Cred că schimbăm de trei patru ori pe sezon. Şi un caz mai special a fost când au plecat doi turiști cu două șezlonguri. Ei au crezut că le-au cumpărat, nu că le-au închiriat. Asta au spus", a explicat administratorul unei plaje.

Comentarii Facebook