Duminica 8 Septembrie

Caz halucinant: O femeie și-a plătit de două ori nunta, dar mirele a lăsat-o cu ochii în soare, iar acum vrea să o dea în judecată


O femeie în vârstă de 40 de ani, din Italia, a stârnit nenumărate controverse, după ce și-a organizat nunta de două ori, dar nu s-a măritat niciodată. Ea a avut grijă să pună la punct toate detaliile pentru a-și uni destinele cu un coleg de muncă, chiar dacă cei doi nu aveau nicio relație. Situaţia inedită a fost semnalată la o catedrală din regiunea Puglia. 

Înițial, femeia a plătit un avans de peste 6.000 de euro pentru sala de primire şi a cheltuit aproximativ 1.300 de euro pentru flori şi taxe de căsătorie. Ea a îmbrăcat rochia albă de mireasă, a mers la biserică pentru căsătorie, dar mirele și invitații nu și-au făcut apariția. 

Cânda realizat că nunta nu va avea loc, i-a spus calmă preotului că merge la mare. Șocant este că femeia și-a organizat de două ori nunta în cele mai mici detalii, ba chiar a achitat și un avans de 6.000 de euro pentru petrecere și a plătit florile și bomboanele.

Misterul a fost elucidat abia în momentul în care așa-zisul mire, un profesor de 50 de ani, coleg de serviciu cu femeia, a povestit cum stau de fapt lucrurile. El a dezvăluit că nu a avut niciun fel de relație cu femeia de 40 de ani și chiar intenționează să ia măsuri legale împotriva acesteia, urmând să stabilescă pașii pe care trebuie să-i urmeze împreună cu avocatul său.

Comentarii Facebook